Hande Yener... 80 BİN KİŞİLİK "ZAFER" COŞKUSU!

Hande Yener... 80 BİN KİŞİLİK "ZAFER" COŞKUSU!

Hande Yener 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı 80 bin kişilik izleyici korosuyla hep bir ağızdan söylediği şarkılarla sahnede kutladı. İzmir’de yer yerinde oynadı..

Bu yıl 93’üncüsü düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı Çim Konserleri kapsamında pop müziğin ikonu Hande Yener sahne aldı.

Türk pop müziğine damgasını vurmuş onlarca eski yeni şarkıdan oluşturduğu özel repertuvarı ile 80 bin kişinin katıldığı konserde Hande Yener, İzmirli sevenlerine karnaval tadında bir müzik şöleni yaşattı.

Başarılı sanatçı, geçtiğimiz günlerde yayınlanan yeni şarkısı “Damla”yı da binlerce kişi ile birlikte söyledi.

GENÇLERDEN HANDE YENER’E REKOR İLGİ!

Hazırladığı özel sahne şovu, dikkat çeken kostümü, ve şarkılarıyla başından sonuna kadar her saniyesiyle dolu dolu bir konsere imza atan ve sevenlerine unutulmaz bir gece armağan eden Hande Yener, sahnede bir an olsun yerinde durmadı.

handeyener-izmir1.jpg

Hayranları hınca hınç doldurduğu konsere, ellerinde Hande Yener’in şarkı sözlerinden oluşan pankartlarla katıldı ve tüm şarkılara hep bir ağızdan büyük bir coşku ile eşlik etti. Özellikle gençlerin büyük ilgi gösterdiği gecede Hande Yener, rekor katılımla bir kez daha farkını ortaya koydu.

İçindeki Mustafa Kemal Atatürk sevgisini binlerce İzmirli ile avaz avaz haykıran Hande Yener’in “Biz hayvanseveriz. Biz insan severiz. Biz bu dünyayı sevenleriz. Tabiatı sevenleriz.

Doğaya aşık, ülkemize aşığız. Atamızı ve silah arkadaşlarını saygıyla ve özlemle anıyorum.” dediği anlarda ise 30 Ağustos coşkusu tavan yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.