Hande Yener - Demet Akalın... SAHNE KARDEŞLİĞİ!

Hande Yener - Demet Akalın... SAHNE KARDEŞLİĞİ!

Şarkıcı Hande Yener, önceki gün Alaçatı 'da sahne aldı. Şarkılarıyla müzik ziyafeti sunan ünlü sanatçı, dans performansıyla da dikkat çekti. Mekana gelenler arasında Yener'le yıllar süren küslüğü sona eren Demet Akalın ve hayat arkadaşı Okan Kurt da vardı.

Yıllardır birbirleriyle rakip olan ve bir dönem küslükleri ile çok konuşulan Hande Yener ve Demet Akalın, bu durumun tersini ispatlar gibi bir çaba içerisindeydi. Akalın, şarkı aralarında arkadaşına içecek ikramlarında bulunup, ilgilenmeye çalıştı.

"BU ŞARKIYI SANA VEREYİM, ÇOK YAKIŞTI"

Konserin bir bölümünde Akalın'ı sahneye davet eden Yener, kendisinden şarkı söylemesini rica etti. Ünlü popçu, konukların tezahüratları ve meslektaşının ısrarlarıyla sahne teklifini kabul etti.

Yener'in 'Evlilik Sandalı' parçasının nakaratını mırıldanan Akalın, bu şarkıyı sevdiğini söyleyince, Hande Yener "Sana vereyim bu parçayı, çok yakıştı” karşılığını verdi.

Demet Akalın ile Hande Yener aynı sahnede Arabesk libidomu düşürüyor

"DARALIYORUM, İÇİM SIKILIYOR"

Akalın, meslektaşının arabeskten nefret ettiğini söyledi. Bunun üzerine Yener, "Daralıyorum, içim sıkılıyor. Frekansım düşüyor, libidom düşüyor” açıklamasını yaptı.

Demet Akalın ile Hande Yener aynı sahnede Arabesk libidomu düşürüyor

ÇIPLAK SESLE SÖYLEDİ

Bir ara el ele tutuşan ünlü sanatçılar, bir süre parça seçiminde karar veremedi. Demet 'Bittim' ve 'Aşkın Açamadığı Kapı' şarkılarının nakaratlarını müziksiz çıplak sesle okudu.

Her konserinde dikkat çeken kostümlerle sevenlerinin karşısına çıkan Hande Yener, yine iddialı bir seçim yapıp, tarzını ortaya koydu.

Demet Akalın ile Hande Yener aynı sahnede Arabesk libidomu düşürüyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.