Hande Yener... 'YARALI BİR KIZ ÇOCUĞUYUM BEN!'

Hande Yener... 'YARALI BİR KIZ ÇOCUĞUYUM BEN!'

Türk Pop Müziğinin kraliçe lakaplı sesi Hande Yener Adana ve Mersin’de üst üste verdiği konserlerle tam not aldı.

Biletlerin tamamının tükendiği Adana konserinde resmen Hande Yener izdihamı yaşandı. Başarılı sanatçı sevenlerinin coşkulu sevgi seline layık olmak için büyük bir özenle hazırlandığı konserinde yine göz alıcıydı.

Yener, siyah kabarık etekli elbisesi, kollarındaki mor tüyleri ve marjinal takılarıyla son derece gösterişli ve her zaman olduğu gibi çok farklıydı.

Sahnede bir an olsun yerinde durmayan pop müziğin kraliçesi, performansıyla profesyonel dansçılara taş çıkardı. Repertuvarında Hande Yener diskografisinin en sevilen hitlerine yer veren sanatçı “Armağan” şarkısını sahneye davet ettiği yeni evli çiftlerin romantik dansları eşliğinde seslendirdi.

“YARALI BİR KIZ ÇOCUĞUYUM BEN” DEDİ, TÜM KIZ ÇOCUKLARINI SAHNEDE KUCAKLADI!

Son dönemlerde toplumsal meseleleri yakın markaj altına alan ve şiddet olaylarına karşı çareler aramak için çaba sarf eden Hande Yener, öldürülen çocuklar için adalet istedi.

Dünya Kız Çocukları Günü’nün arifesinde “Beni Sev”i seslendirirken çocukları sahne önüne toplayan sanatçı, şarkısını kızlar korosu eşliğinde coşku ve sevgi ile seslendirdi.

handeyener-kizlar.jpg

Bu etkileyici anların ardından tüm kız çocuklarını sahnesine çağıran Hande Yener büyük bir sevgi sarmalının içinde “Kış Masalı” şarkısını seslendirdi. 

Bir yandan şarkı söyleyip bir yandan öpücüklerle kızlara karşılık veren sanatçının mutluluğu gözlerinden okundu. Tüm duyguların tavan yaptığı o unutulmaz anlarda Yener, yine unutulmaz bir anıya kahramanlık ederek tüm izleyenleri duygulandırdı.

HANDE YENER KATLİAMIN ARDINDAN FERYAT ETTİ! “BEDELİNİ NASIL ÖDEYECEKSİNİZ?”

Adana konserinin ardından Mersin’de sahne alan Yener aynı gün yaşanan 45 köpek ve 15 kedinin katledilmesini ise sahnesinden haykırarak lanetledi. Oldukça duygusal ve öfkeli olduğu gözlenen Yener’in yaşadığı hüzün sözlerine yansıdı: “Her günahın bedeli var da bu son bir ayın bedelini nasıl ödeyeceksiniz?

Canınız mı yeter sizin o bedeli ödemeye? Siz acizsiniz, acize düşürüp acizi üzdünüz! Sizi hiç kimse affetmeyecek. Sizi Allah’ta, Türk milleti de affetmeyecek! Bu dünya sizi affetmeyecek!”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.