"HAYBEDEN GERÇEKÜSTÜ AŞK"ın DVD'si YENİDEN PİYASADA!

"HAYBEDEN GERÇEKÜSTÜ AŞK"ın DVD'si YENİDEN PİYASADA!

Kadın ? Erkek ilişkileri ve aşk denince ilk akla gelen oyun olmayı sürdüren "Haybede Gerçeküstü Aşk" ın Dvd'si şimdi yenilenen yüzü ile yeniden raflarda.

3 Sezon boyunda kapalı gişe oynayan, yurtiçi, yurtdışı turnelerinde büyük ilgi gören "aşk"a ve "ilişkilere" dair her şeyi "haybeden" bir muhabbet, "gerçeküstü" bir gerçeklikle sahneye taşıyan onunun 2008 yılında piyasaya çıkan dvd ve vcd si 20.000 in üzerinde satış rakamına ulaştı.

İçeriği kadar eğlenceli yeni tasarımıyla, herkesin kendinden, eşinden, annesinden, babasından, arkadaşından, sevgilisinden bir şeyler bulacağı, dünyanın hiç eskimeyecek konusu "aşk" a dair "haybeden gerçeküstü" bir hikaye olan "Haybeden Gerçeküstü Aşk" dvd sinde Yılmaz Erdoğan ve Demet Akbağ'ın oyuna ve aşka dair çok özel ropörtajları da yer alıyor.

RUMİ, "ETME" ile İNTERNETTE REKOR KIRDI, DVD 'si YENİDEN ÇIKTI!!!

Etme? Aşıklarla başa çıkacak gücün yoksa eğer, aşka öyleyse ne diye hayret ediyorsun etme?

Yılmaz Erdoğan'ın okuduğu "Etme" şiiri Youtube ve Facebook gibi paylaşım sitelerinde izlenme rekoru kırmaya devam ediyor. Yılmaz Erdoğan'ın tüm şiir videolarının izlenme sayısı 3.169.026 yı geçmiş durumda!!!

2008 yılında Dvd olarak arşivlerde yerini alan Mevlana Celaleddin-i Rumi yenilenen yüzü ile yeniden raflarda.

Yılmaz Erdoğan'ın Mevlana olarak sahneye çıktığı, dünyanın dört bir yanında dans eden Ziya Azazi'nin özel dans gösterisi, Orhan Şallıel'in Türkiye'nin en ünlü müzisyenlerinden oluşan bir orkestra kurarak sahneye taşıdığı projede, Hüsnü Şenlendirici klarneti ile, İsmail Tunçbilek bağlamasıyla, Ayta Tunçbilek kanunuyla yer alırken, Halil Neciboğlu yönetimindeki 4 kişilik hafız grubu da yer almıştı.

Bkm-İmaj etiketiyle yeniden sanatseverler ile buluşan DVD, projenin müziklerini içeren Soundtrack albümü ile birlikte, gelecek kuşaklara bırakılacak önemli bir kültür mirası.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.