HOTEL MERCURE,EN BAŞARILI ACENTELERİNİ TEŞEKKÜR PLAKETİ İLE ÖDÜLLENDİRDİ!

HOTEL MERCURE,EN BAŞARILI ACENTELERİNİ TEŞEKKÜR PLAKETİ İLE ÖDÜLLENDİRDİ!

Accor Grubu`na bağlı uluslararası otel zincirlerinden biri olan Mercure Oteli`nin iş ortakları için organize ettiği acentalar daveti Altunizade Mercure Otel`de gerçekleştirildi.

Haber ve Fotoğraflar; Mehmet KARADEMİR

Accor Grubu'na bağlı Mercure oteller grubunun aralarında Türkiye'nin de bulunduğu dünyanın 51 ülkesinde toplam 746 oteli ile başarılı bir zincirin halkası olan Altunizade Mercure,rezervasyonda başarı gösteren turizm acentelerine gecede ev sahipliği yaptı.

2013 yılı içinde en fazla konuk potansiyeli sağlayan 5 turizm acentasının ödüllendirildiği geceye otel müşterileri, basın,acente sahipleri ve çalışanları ve de iş çevrelerinden bir çok yönetici katıldı.

Piarını Feza Fırat Ve Başak Sungur'un yaptığı davette, Operaktif Müzik Grubu ilginç bir performans sergileyerek davetlilerden büyük alkış aldı.

Rezervasyon konusunda üstün başarı gösteren 5 acentenin teşekkür plaketi ile ödüllendirildiği gecede kulakların pasını alarak konuklara eşlik eden melodilerin yanında usta ellerden çıkma leziz büfe de, tüm katılımcılara keyifli bir akşam yaşattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.