Hülya Avşar... PEPSİ TALİHLİLERİNE ANAHTARLARINI TESLİM ETTİ!

Hülya Avşar... PEPSİ TALİHLİLERİNE ANAHTARLARINI TESLİM ETTİ!

Pepsi reklam filminde 30 kişiye Toyota Auris kazanma sözü veren Avşar Kızı, çekilişle belirlenen 5 talihlinin araçlarını M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen törenle teslim etti.

Hülya Avşar Pepsi'nin dev kampanyasından muhteşem Toyota Auris kazanan ilk 5 talihlinin anahtarlarını kendi elleriyle vermek için Adana'daydı. Pepsi, kampanyasıyla pet ürünlerinin kapakları altındaki şifreleri 5757'ye SMS'le yollayan herkese günlük 30 dakika, 30 SMS ve 30 MB cepten internet kazandırırken, katılımcıların tümüne 30 adet Toyota Auris'ten birini kazanma fırsatı sundu. 15 Ekim'den sonra yapılan ilk iki çekilişle belirlenen talihlilerden 5'i, araçlarını M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen törenle Hülya Avşar'ın ellerinden teslim aldılar. Pepsi'den Toyota Auris'lerini teslim alan talihlilerin mutlulukları gözlerinden okunurken, bu arada Adanalı hayranları da Hülya Avşar'ı yakından görmenin mutluluğunu yaşadılar. Hayranları sanatçıyla hatıra fotoğrafı çektirmek ve imza alabilmek için birbirleriyle yarıştılar.

Pepsi'nin dev kampanyasına Adana'dan katılan İbrahim Önen ve Ali Ugu, Hatay'dan Emin Sağaltıcı, Gaziantep'ten Hayri Marim ve Mersin'den Levent Küçükyeşil yapılan çekilişle toplam 30 Toyota Auris'ten 5'ini kazanan talihliler oldular. Avşar Kızı ile tanışıp onun elinden araçlarını teslim alan talihlilerin heyecanlı oldukları görüldü.

Toyota Auris'leri kazanan talihliler, kampanya öncesindeki dönemlerde de sık sık Pepsi tükettiklerini ifade ettiler. Talihlilerden kimi Toyota Auris kazanabilmek için 30- 35 civarında Pepsi şifresi yolladığını belirtirken, kimisi ise çocuklarının ısrarlarıyla çekilişe katıldıklarını ve kazandıklarını söylediler. Kampanyaya Hatay'ın Derince köyünden katılan Emin Sağaltıcı isimli talihli ise şaşırtıcı hikâyesi ile dikkat çekti. Talihlinin, Toyota Auris kazandığı kapağı şifreyi göndermeden önce evinin önünde kaybettiği, daha sonra kapağı düşürdüğü yerde arayıp bularak şifreyi gönderdiği ve Toyota Auris kazandığı öğrenildi. Talihli Emin Sağaltıcı; "Kapak yuvarlandı ve kayboldu, sonra Toyota olarak geri döndü. Her şey için Pepsi'ye çok teşekkür ediyoruz" diyerek şansının bir anda nasıl döndüğünü anlattı.

Adana'da gerçekleşen anahtar teslim törenine katılan PepsiCo Kolalı İçecekler ve Meyve Suları Pazarlama Direktörü Uğur Öğlü ise şu bilgileri verdi: "Toyota Auris çekilişlerinin ilk ayağında memnuniyetle paylaşmak isterim ki Adana Bölgesi'ndeki 5 talihli tüketicimiz, 5 adet Toyota Auris'in sahibi oldu. Biz de bu güzel haberi hem hep birlikte kutlamak, hem de Pepsi talihlilerine unutulmaz bir gün yaşatmak istedik. Şanslı Pepsi tüketicilerimiz arabalarının anahtarlarını, Türkiye'nin en büyük starlarından biri olan Hülya Avşar'ın elinden teslim aldılar. Auris'lerini iyi günlerde kullansınlar. "Pepsi Yaşatır Seni" sloganıyla yeni dönemde de tüketicilerimizi yaşatmaya devam edeceğimizi de şimdiden duyurmak isterim."

Toyoto Auris Kazanma Şansı Devam Ediyor

Pepsi'nin 15 Ocak 2012 tarihine kadar devam edecek yeni kampanyası ile, Pepsi pet şişeleri kapaklarının altındaki şifreleri 5757'ye SMS'le yollayan herkes 3 operatörden günlük 30 dakika+30 SMS+30 MB internet kazanıyor. Her kapakta sunulan büyük hediyenin yanı sıra, Toyota Auris'lerden birini kazanma fırsatı ise 30 Aralık 2011'e kadar devam ediyor. Tüm operatörlere açık olacak kampanya ile Turkcell, Avea ve Vodafone kullanıcıları Pepsi'den Toyota Auris kazanma fırsatı yakalayabilecek.

Kampanyanın 5 Ekim ? 15 Ekim tarihlerini kapsayan ilk dönemi ve 15 Ekim ? 15 Kasım tarihlerini kapsayan ikinci döneminde yapılan çekilişle araba kazanan talihlilerin 5'i Adana'da düzenlenen törenle araçlarını Hülya Avşar'dan teslim aldıktan sonra, 15 Kasım ? 15 Ocak tarihleri kapsayan son dönemde ise çekilişle 15 talihli açıklanacak. Pepsi kampanyası ile toplamda 30 şanslı kişi Toyota Auris sahibi olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.