HÜNERLİ ELLERİN LEZZETLİ YARIŞI!

HÜNERLİ ELLERİN LEZZETLİ YARIŞI!

18- E Lions Kulübü, Yönetim Çevresi Genel Yönetmeni Necati Yılmaz ile Lions Atanmış Yönetim Kurul Üyesi ve Gastronomi- Mutfak Profesyonelleri Derneği Genel Sekreteri Özcan Hakcan tarafındanödüllü `Yöresel Yemek Yarışması` düzenlendi.

Geçmişten geleceğe mutfak kültürümüz ile özdeşleşen lezzetli yöresel yemekler, becerikli hanımların hünerli elleriyle yeniden hayat buldu ve Barcelo Topkapı Eresin Hotel'de kıyasıya bir yarışla jüri önüne çıktı.

Yarışmanın galipleri; Kuru Kahveci Mehmet Efendi'den fincan takımları ve özel kahve çeşitleri,Acar Grup sahibi Mustafa Acar'dan özel tasarım plaket, Eti Diş Sağlığı Merkezi'nden diş temizliği, Leyla İnanır Estetik Merkezi'nden cilt bakımları, Gondol Saklama Kaplarından özel tasarım ürünler ve Ziyade Fasıl'dan ücretsiz eğlence gibi hediyeler ile ödüllendirildi.

Yarışmacılar; Magazinkolik.com Genel Yayın Yönetmeni Nurcan Sabur, Gazeteci Vehbi Dinçcan, Özlem Mekik, Elif Yirmibeşoğlu, Gökay Kalaycıoğlu, Elif Korkmazel, Adnan Koç, Okan Karacan, Duygu Koronel, Hilal Arslangiray, Ece Pirim, Emre Eti, Recep Aydoğan, Serkan Bozkurt ve Tiyatro oyuncusu Mehmet Ulay gibi ünlü ve profesyonel isimlerin yer aldığı jüri karşısında ter döktü.

Bu özel günün sürprizi ise Adnan Koç'un canlı performansla seslendirdiği şarkıları oldu.

Barcelo Topkapı Eresin Hotel sponsorluğunda düzenlenen yarışmada, jüri üyeleri hem eğlendi hem de eğlendirdi.

Kahkahaların eksik olmadığı yarışmada jüri üyeleri, yöresel lezzetlerin ve unutulmuş tatların eşsiz tariflerle yeniden test etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirttiler.

Dereceye giren yarışmacılar hediyelerini alırken heyecanlarını gizleyemediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.