İbrahim Tatlıses... AMELİYAT ÖNCESİ HELALLİK İSTEDİ, REDDETTİĞİ OĞLU YALNIZ BIRAKMADI!

İbrahim Tatlıses... AMELİYAT ÖNCESİ HELALLİK İSTEDİ, REDDETTİĞİ OĞLU YALNIZ BIRAKMADI!

Son olarak Dilan Çıtak'ın paylaşımıyla gündeme gelen İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlıses ile de arası açıktı. Ahmet Tatlıses babasının Harbiye konserine gelerek herkesi şaşırttı. Baba oğlun barışma sebebi de ortaya çıktı.

Dilan Çıtak'ın kafa karıştıran açıklamasıyla gündeme gelen İbrahim Tatlıses Harbiye konserine çıktı.

Konserde şaşırtan bir isim vardı. Tatlıses'in "Ahmet adam olmaz, görecek gününü!" diyerek evlatlıktan reddedeceğini söylediği Ahmet Tatlıses konserdeydi.

Ekran görüntüsü 2024-07-12 071035

Ahmet Tatlıses en küçük kardeşi Elif Ada ve Ayşegül Yıldız ile en önden babasının konserini izledi. Muhabirlerin sorularına ise "Daha sonra" yanıtını verdi.

BÜYÜK AMELİYAT ÖNCESİ BARIŞMA

Son yıllarda yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle bir süredir düzenli olarak kardiyoloji doktoruna muayene olan sanatçının rahatsızlığının kalp kapakçığıyla ilgili olduğu açıklandı.

Zor geçecek bir ameliyata gireceği iddia edilen Tatlıses'in, dostlarından helallik istediği öğrenildi.

İbrahim Tatlıses ameliyat olacak Dostlarından helallik istedi

Dün Harbiye'de konser veren İbrahim Tatlıses'in sahnesine eski eşi Ayşegül Yıldız ve kızı Elif Ada geldi. "20 yıl sonra ilk kez Harbiye'de sahneye çıktığını dile getiren İbrahim Tatlıses, "Sizler buraya gelerek beni onore ettiniz" şeklinde konuştu.

Şarkı arasında kendisini dinlemeye gelen seyircilerinden de helallik isteyen Tatlıses, "Kalp kapakçığı ameliyatı olacağım bir kaç güne. Hakkınızı helal edin" dedi. Tatlıses'in bu cümleleri kurmasıyla birlikte gözleri de doldu.

İbrahim Tatlıses ameliyat olacak Dostlarından helallik istedi

BABA-OĞUL BARIŞTI

İbrahim Tatlıses'in kavgalı olduğu oğlu Ahmet Tatlıses ile de bu ameliyat nedeniyle barıştığı iddia edildi. Geçtiğimiz aylardaki kavgalarında babasının akıl sağlığının yerinde olmadığını söyleyen Ahmet Tatlıses de İmparator'un konserine geldi. Ahmet Tatlıses, gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.