İbrahim Tatlıses… İSTANBUL’DAKİ YENİ REZİDANSINI TANITTI!

İbrahim Tatlıses… İSTANBUL’DAKİ YENİ REZİDANSINI TANITTI!

Elite World Hotels&Resorts, yeni markası “Elite World Residence”, Ekol Yapı iştiraki Heperz Yapı ve sanatçı İbrahim Tatlıses’in sahip olduğu Tatlıses Group ortaklığındaki Elite World Residence İstanbul Yeni Levent, 2025’in son çeyreğinde kapılarını açmayı planlıyor. Tanıtıma katılan İbrahim Tatlıses bir süredir problem yaşadığı kızı Dilan Çıtak ile ilgili sorulan bir souya bakın nasıl cevap verdi?

Video; Hazım ÖZENİR

İbrahim Tatlıses’in sahip olduğu Tatlıses Group’a ait Yeni Levent’teki (Eski Tatlıses Kebap) 1300 metrekare arazi üzerinde Ekol Yapı Grup iştiraki Heperz Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen, Elite World Hotels & Resorts’un konaklama sektöründeki deneyimini aktaracağı “Elite World Residence İstanbul Yeni Levent” basın toplantısıyla lanse edildi.

Basın mensuplarının yoğun katılım gösterdiği toplantıda projeye ait detaylar İbrahim Tatlıses, Elite World Hotels & Resorts Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik Bezaroğlu, CEO’su Orkun Petekçi, İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Mahmut Sürmen, Ekol Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kiper Özerli ve Ekol Yapı Satış ve Pazarlamadan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Ebru Tığrak tarafından aktarıldı.

ibrahimtatlises-residans.jpg

Elite World’ün pazarlama ağıyla yatırımcısına kazandıracak

Neoklasik dış mimarisi örnek alınarak yapılan Elite World Residence İstanbul Yeni Levent, büyüklükleri 73-175 metrekare arasında değişen 51 adet 1+1, 6 adet 2+1 ve 19 adet 3+1 ve 4+1 dubleks daire olmak üzere toplam 76 bağımsız bölüm ve 6 ticari üniteden oluşuyor. Elite World Hotels & Resorts’ün frachise iş modeliyle büyüme hedefleri çerçevesinde isim hakkını verdiği Elite World Residence İstanbul Yeni Levent’teki rezidanslar mobilyalı, modern tasarımlı ve son teknolojik altyapıya sahip.

Bölge ortalamasının yaklaşık yüzde 35 oranı üstünde yüksek kira getirisi ile yatırımcılarına kazandırmayı hedefleyen projedeki rezidanslar, 7 milyon TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Rezidanslar, satış işleminin ardından Elite World Hotels & Resorts’ün pazarlama ağından yararlanarak uzun dönem kiralamayla yatırımcılarına kazandırmaya başlayacak. Projede yer alacak residence’ların satışında uygun ödeme koşulları sunulacak. Projenin giriş bölümünde yer alan 3000 m2 büyüklüğündeki ticari alanda, Dünya Ozon Federasyonu Başkanı Uzm. Dr. Lale Yeprem’in sahibi olduğu sağlık turizmi konseptinde bir işletme de yer alacak. Uluslararası sağlık ve wellness yaşam merkezi olarak konumlanacak işletmede, detokstan medikal estetiğe, kişisel bakımdan ozon, omurga ve ağrı tedavilerine kadar özel sağlık hizmetleri de bulunacak.

Yapımına başlanan proje, 2025’in son çeyreğinde tamamlanarak kapılarını açacak.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.