İbrahim Tatlıses… TORUNUNA "DAVANI GERİ ÇEK" TELEFONU!

İbrahim Tatlıses… TORUNUNA "DAVANI GERİ ÇEK" TELEFONU!

Dedesi ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'e açtığı dava ile gündeme gelen torun Tatlıses davayı çekmesi için dedesinden baskı gördüğünü açıkladı.

Dedesi İbrahim Tatlıses'e ait Tatlıses Gıda çalıştığı dönemde maaş alacaklılarını alamadığı gerekçesiyle dava açan torun Burak Baran Karakeçili "Dedem davayı geri çekmem için baskı yapıyor. Anneme bağladığı maaşı keserim diyor" dedi.

DurakMedya Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Barış Durak'a özel açıklamalarda bulunan İbrahim Tatlıses'in torunu Burak Baran Karakeçili dedesine açtığı davayı geri çekmesi için kendisine baskı yapıldığını söyledi.

Son dönemde büyük oğlu Ahmet Tatlıses ve torunu Mert Tatlıses ile davalık olan ünlü ismin diğer bir torunu Burak Baran Karakeçili ile de davalık olmuştu. Dedesi İbrahim Tatlıses'e maaş alacaklarını alamadığı gerekçesiyle dava açan torun Tatlıses, dava hakkında açıklama bulundu. Dedesinin kendisini arayarak ve mesaj atarak davasını geri çekmesi yönünde baskı yaptığını söyledi. Torun Tatlıses "Dedem davayı geri çekmem için baskı yapıyor. Anneme bağladığı maaşı keserim ile vazgeçirmek istiyor" diye konuştu.

KIZINA ÖVGÜLER YAĞDIRMIŞTI 

İbrahim Tatlıses, davalık olduğu torunu Burak Baran Karakeçili'nin annesi en büyük kızı Gülşen Tatlıses'e övgüler yağdırmıştı. Tatlıses kızı Gülşen ile olan fotoğrafının üzerine 'Bu Benim Gülşen'im kimseyle kavga etmez. Duası bana yeter de artar bile Allah bunları bana çok görmesin.' demişti. 

İBRAHİM TATLISES HALA ÇOCUK İSTİYOR 

Her seferinde tekrardan evlenmek istediğini söyleyen İbrahim Tatlıses tekrardan çocuk sahibi olmak isteğini açıklamıştı.

İbrahim Tatlıses'in Ahmet Tatlıses, Gülşen Sara Tatlıses, Gülden Ferrah Tatlıses, Melek Zübeyde Akkaş, Dilan Çıtak Tatlıses, İdo Tatlıses, Elif Ada Tatlıses olmak üzere toplamda 7 çocuğu, 11 tane de torunu bulunuyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.