İdo Tatlıses... `MUTLULUĞUN ADRESİ`NDE YARDIMA MUHTAÇ ÇOCUKLARLA MUTLU DAKİKALAR !..

İdo Tatlıses... `MUTLULUĞUN ADRESİ`NDE YARDIMA MUHTAÇ ÇOCUKLARLA MUTLU DAKİKALAR !..

Ağırlıklı olarak öğrencilerden oluşan ve tamamıyla gönüllülük esasına dayanan `Mutluluğun Adresi` grubunun yardıma muhtaç çocuklar için Zekeriyaköy`de düzenlediği pikniğe, İdo Tatlıses`de katılarak etkinliğe destek verdi.

Haber ve Fotoğraflar; Mehmet KARADEMİR

'Mutluluğun Adresi' grubunun yardıma muhtaç çocuklar için Zekeriyaköy'de düzenlediği pikniğe, İdo Tatlıses'de katılarak etkinliğe önemli ölçüde destek verdi.

İdo Tatlıses, hem şarkıları hem sempatik tavırları hem de kimsesiz çocuklara göstermiş olduğu sıcakkanlı yaklaşımıyla piknikte büyük sempati topladı.

Bu tip sosyal sorumluluk projelerini her zaman desteklediğini söyleyen Tatlıses, grubun bundan sonraki faaliyetlerine de elinden geldiğince destek vereceğinin sözünü de piknikte vermiş oldu.

Ağırlıklı olarak öğrencilerden oluşan ve tamamıyla gönüllülük esasına dayanan 'Mutluluğun Adresi' grubunun sosyal sorumluluk projeleri her geçen gün çığ gibi büyüyor.

Grup 2013 yılında kuruldu ve 'Mutluluğun Adresi' adıyla mutluluğu herkese ulaştırmayı hedefliyor.

2013 Ramazan Bayramında Eyüp Çocuk Esirgeme Kurumu'na yapılan ilk etkinlikle yardım ve dayanışma hayatına başladı. Kurum ya da dernek olmayan bu ekibin yaklaşık 50 gönüllü üyesi bulunuyor.

Türkiye içindeki farklı üniversite öğrencilerinin gönüllü olarak bir araya gelmesiyle oluşan topluluk, ağırlıklı olarak öğrencilerin katılımı olmasına karşın, çeşitli meslek gruplarından da gönüllüleri bulunmakta.

Ayrıca grubun maddi kaynağı da yine bu doğrultuda gönüllülerden oluşuyor.

Grup şu anda tüm çalışmalarını daha fazla yardıma muhtaç kitlelere ulaşmak maksadıyla kuracakları resmi derneğin kuruluş aşaması için yoğunlaştırmış durumda.

Ayrıca net üzerinden yayın yapacakları yerel radyo ile de çok daha fazla kitlelere seslerini duyarabilecekleri düşüncesi ile radyonun test yayınlarına da başlamış bulunmaktalar.

LİNK : radyomutlulugunadresi.listen2myradio.com

Grup 09.09.2014 Salı günü yine ihtiyaç sahipleri ve motor kazasında hayatını kaybeden arkadaşları Kubilay Aytaç anısına düzenleyecekleri 'Uçurtma Festivali' için destek amacıyla Sarıyer Belediyesi ile görüşecek. Festivalin kesin tarihi ve içeriği grubun 'Facebook', 'İnstagram' ve 'Twitter' adreslerinden ilgilenen yardımseverlere ayrıca duyurulacak.

Sizlerde grubun aktivitelerine sponsor olmak veya destek olmak için gruba 'Facebook' dan https://www.facebook.com/pages/Mutlulu%C4%9Fun-Adresi/744341622275972?fref=ts adresinden ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.