İllegal Aşk… VİZYONA HIZLI GİRİŞ!

Yapımcılığını Adem Sincar ve Zeki Sincar'ın üstlendiği yönetmen koltuğunda Buğra kekik’in oturduğu başrollerinde Naci Taşdöğen, Burak Sarımola, Burak Alkaş Eylül İlbey, Sefa Zengin, Willma Elles, Tuana Ahmedova ve Ateş Fatih Uçan'ın rol aldığı “İllegal Aşk” filminin galası gerçekleşti.

Video; Hazım ÖZENİR

Haber ve Fotoğraflar: Görkem EMGEN

Yönetmen koltuğunda Buğra Kekik’in oturduğu, yapımcılığını Zeki Sincar’ın üstendiği, başrolllerini Burak Sarımola, Eylül İlbey, Wilma Elles, Burak Alkaş ve Naci Taşdoğen’in paylaştığı romantik komedi “ İllegal Aşk” filminin galası Özdilek AVM’de gerçekleşti…

illegalask-dogus-zekisincar.jpg

Galaya Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Başkanı ve Avukat Edip Önder, oyuncu  Halil İbrahim Kalaycıoğlu, sinemacı Gani Rüzgar Şavata, Doğuş ve Fotoğraf sanatçısı-yönetmen Ali Eşitmez katılan isimler arasındaydı.

 Yoğun ilginin yaşandığı galada yapımcı Zeki Sincar gişe gelirinin bir bölümünü Filistin halkı için bağış yapacağını açıklayarak alkış topladı. 

 Gösterim öncesi oyuncular basın mensuplarının karşısına geçerek soruları yanıtladılar. 

 Filmin oyuncularından Wilma Elles galaya eşi ve çocuklarıyla geldi. Güzel oyuncu film ile ilgili olarak, “ Çok romantik ve keyifli bir film oldu. Gişesi bol olsun” dedi. Elles, Türk vatandaşı olduktan sonra aldığı yeni ismi ‘Mücella’ya alışmaya çalışıyorum. Bu ismi kendim sectim. Çok seviyorum nadir bir isim” dedi. 

 Meslektaşlarının sürekli şikayetçi oldukları set saatleri ile ilgili olarak, “Yıllardır setlere çıkıyorum. Saat konusunda hiç bir zaman bekletmedim. Alman disiplini var bende şikayet etmeyi sevmem işimi severek yapıyorum “ dedi. 

 “Oyuncuların şikayet etmesi beni rahatsız ediyor.” 

 Elles sözlerine, “Projede oynarken diğer oyuncuların şikayet etmesi beni rahatsız ediyor. Şükretmek lazım binlerce kişinin hayal ettiği bir işi yapıyoruz” dedi. Wilma Elles ayrıca kendi belgeseli çıkacağını söylerken belgeselde Türk yemeklerinden de bahsettiğini ekledi. 

 ÇOK GÜZEL BİR AŞK HİKAYESİ

Yakışıklı oyuncu Burak Sarımola oynadığı karakterdn bahsederken “ Esas oğlan rolündeyim. Bu projede 45 yaşında esas oğlan olduk. Güzel bir aşk hikayesi ve heyecanlı bir proje. Çekimleri 10 gün sürdü. Kuşadası’nda gerçekleşti. Sette başımıza kötü birsey gelmedi ve güzeldi” dedi.

 Aynı zamanda oyuncu koçluğuda yapan Sarımola, meslektaşlarını sosyal medyada eleştirdiği videoları sorulunca? “Ben neyse onu söylüyorum ve kimseden olumsuz bir cevap almadım. Çekerken ben eğleniyorum. Aslında gerçek eleştirileri yapıyorum” dedi.

illegalask-ganiruzgarsavata.jpg

Illegal aşk filmi 6 Eylül'de (Bugün) sinema severlerle buluşacak

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.