İMZA GÜNÜNDE, OKUYUCULARI YAZARIN KİTAPLARINI YEDİ!

İMZA GÜNÜNDE, OKUYUCULARI YAZARIN KİTAPLARINI YEDİ!

Daha önce kitaplarını yalayıp yutarak okuyan okuyucularının bu defa gerçekten kitaplarını afiyetle yemeleri yazar Gülfidan Özgür`ü hem duygulandırdı hem de güldürdü.

Tüm Fuarcılık Yapım (TÜYAP) tarafından, Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ile düzenlenen 32. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, ikinci gününde kitapseverlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

İnsan ilişkilerini esas alan 'Sanırım Adı Aşktı' ve 'Aşka Tapan Beyinler' isimli çok satan romanları ile edebiyat dünyasında sağlam bir yer edinen Gülfidan Özgür yine geçen seneki gibi fuarın en göz dolduran yazarlarından biriydi.

3 Kasım Pazar günü renkli isimlerin de katılımı ile gerçekleşen Gülfidan Özgür'ün imza gününde en çok konuşulan olaylardan biri de imza günü için okuyuculara dağıtılmak üzere hazırlanan kitap şeklindeki kurabiyelerdi.

Daha önce kitaplarını yalayıp yutarak okuyan okuyucularının bu defa gerçekten kitaplarını afiyetle yemeleri sanatçıyı hem duygulandırdı hem de güldürdü.

Ayrıca, bazı yazarların da imza günü programı düzenlediği fuarda, çok sayıda ve çeşitli kategoride kitap bulabilmek mümkün...

32. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, hafta içi saat 10.00-19.00 arasında, hafta sonu ise 10.00-20.00 saatlerinde ziyaret edilebiliyor. Fuar, 10 Kasım saat 19.00'da sona erecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.