İngiltere Kralı Charles... CENAZE HAZIRLIKLARI DEDİKODULARINA EŞİ SON NOKTAYI KOYDU!

İngiltere Kralı Charles... CENAZE HAZIRLIKLARI DEDİKODULARINA EŞİ SON NOKTAYI KOYDU!

Annesi Kraliçe 2. Elizabeth’in hayatını kaybetmesinin ardından tahta çıkan Kral 3. Charles, kansere yakalanması sebebiyle zor günler geçiriyor. Hakkında “ölmek üzere” olduğu ve cenaze hazırlıklarının hızlandığı haberleri çıkan Kral'ın durumu hakkında açıklama geldi.

75 yaşındaki İngiltere Kralı kanser olmasının yanı sıra, halihazırda Kraliyet için gerekli bir prosedür olan cenaze hazırlıklarıyla ilgilenmeye devam ediyor.

Ancak Buckhingham Sarayı’ndan bir yetkilinin, "Saray, Kral'ın iyileştiği izlenimini veriyor ama o hâlâ çok hasta. Kamuoyuna çıkıyor ama bunlar kısa süreli. Genellikle helikopterle gidiyor ve sonra geri getiriliyor.” açıklamasında bulunması kamuoyunu endişelendirdi.

Ancak bu iddiaların ortaya atılmasından kısa süre sonra Kraliyet’ten jet bir yalanlama geldi. 

EŞİ AÇIKLAMA YAPTI

Kral Charles’ın eşi Kraliçe Camilla, İngiltere'deki Dyson Kanser Merkezi'ni ziyaret ederken kocasının sağlığı hakkında konuştu.

Tesisi gezen Kraliçe, Kral’ın sağlığının nasıl olduğuyla ilgili soruya net bir şekilde, "Çok iyi durumda" cevabını verdi.

 

 

1952'den beri varis olan Kral, tacı takmak için 70 yıldan fazla bekledi. 73 yaşında, İngiliz tarihinde tahta çıkan en yaşlı kişi oldu.

Kaynak:sözcü.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.