İSTANBUL'DA SIRADIŞI BİR PARTİ!

İSTANBUL'DA SIRADIŞI BİR PARTİ!

İstanbul'da Eğlencenin adı değişiyor?

Alışılmış gece hayatı dışında farklı, eğlenceli,kopuk bir partiye katılmak ister misiniz.. Bu partide en pahalı kıyafetlerinizi giyip ortalarda manken gibi salınmanıza eğlenirken "aman elbisem buruşmasın" kaygılarına yer yok .. Çünkü bu kostüm partisi..

Eminiz her biriniz en az bir Tim Burton filmi izlemiş ya da en az bir filmini ve karakterini sevmişsinizdir şimdi bu karakterlerin hepsini bir araya getirmek ve delice eğlenmek için daha ne duruyorsunuz?

Karakterinizi seçin. Kostümlerinizi hazırlayın. Hangisisiniz rolünüzü kendiniz belirleyin. Batman, Beter böcek, Ölü Gelin, Sally ve Jack 31 ekim Cuma gecesi Beyoğlu StudioLive- Marakesh Bar'da olacaklar. Kostümünüzle birlikte sizi de bekliyoruz.

Tipinizi belirledikten kostümünüzü tasarlamanız için arkadaşlarımız size yardımcı olacalar. Cüz'i bir miktar karşılığı tabii. Hayatta hiç bi şey bedava diil.

Giriş 20 ytl (bir içki) ayrıca. İçkiler ucuz ama nispeten.

Başka bir randevu ayarlamayın. Bizce ideali budur. Ülkemizde yaşayan yabancı arkadaşlarımız da cadılar bayramını aynı gece Marakesh barda kutlayacaklar.

Dahası filmlerden fragmanlar, unutulmayan sahneler ve soundtracklar gecemize renk katacaktır diye düşünüyoruz.....

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.