KADINLARIN REKOR DENEMESİNE BİR İLMEK DE SİZ ATIN!

KADINLARIN REKOR DENEMESİNE BİR İLMEK DE SİZ ATIN!

Katre Kadın Emeği Derneği, tarafından başlatılan "Emek Yolu" projesi muhteşem bir şekilde yol almaya başladı.

Haydi, hanımlar bu hepinizin onuru olacak!

Katre Kadın Emeği tarafından Bakırköy Town Center Alışveriş Merkezindeki sergileri sırasında başlatılan ve Sakarya Poyrazlar gölündeki karavan kampı sırasında www.gazetegez.net aracılığıyla duyurulan "Emek Yolu" projesi hızla yol almaya başladı.

Katre Kadın Emeği Derneği Başkanı Fatma Kaplan ve Yönetim Kurulu Üyelerinden aldığımız bilgilere göre "Proje bir sosyal sorumluluk bilinciyle geliştirilirken aynı zamanda (GUİNNES) rekorları organizasyonuna başvuruldu ve onaylandı. Bütün hanımlara "Bir İlmek De Sen At" diye çağrıda bulunuyoruz" dendi.

Bu amaçla başlatılan proje çerçevesinde mümkün olan en uzun örgü yapılmaya çalışılacak. İlk hedef; Türkiye Sınırları uzunluğu kadar örebilmek. Yaklaşık 50.000 adet yumak örmek demek oluyor. İnce makara iplik ve (8) numara şişle (40) ilmeklik bir patika örülüyor. Daha sonra 81 ilden gelen örülmüş parçalar dernek üyeleri tarafından birleştirilerek bir büyük yumak oluşturulacak. Ve bir mekânda (spor sahası, park alanı ) vs. de kesilip biçilerek battaniye haline getirilecek. Son aşamada Proje "Çocuklar Üşümesin" sloganı ile Çocuk yuvalarına hibe edilecek olan bu muhteşem projenin, biz www.gazetegez.net Basın Sponsoru olarak her aşamada "Etkinlikler Penceresinde" aralıksız olarak, bu güzel amacın takipçisi ve duyurucusu olacağız.

İlk Destek Bursa'dan

Türk kadınının adeta bir gurur ve onur savaşı içinde başlatılan "Emek Yolu" projesine ilk ses Bursa'dan geldi. Gelen duyumlara göre Türkiye'nin birçok İl, İlçe ve köylerinde bile ilmiklerin atıldığı başlanmış. Bu proje detaylı şeklide, Katre Kadın Emeği Derneği tarafından noter tarafından dernek adına tescil ettirilmiştir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.