KANAL T EKİBİ FELEKTEN BİR GECE ÇALDI!

KANAL T EKİBİ FELEKTEN BİR GECE ÇALDI!

Bahçelievler'deki Nazenin Restaurant'ta bir araya gelen Kanal T programcıları `Vurdular patlattılar çaldılar oynattılar'

Genel Müdür Vekili Ahmet Özdemir kanalın sevilen programcılarına ve ekiplerine kolay unutamayacakları bir gece yaşattı. Bahçelievler'deki Nazenin Restaurant'ta düzenlenen geceye kanalın ilgiyle izlenen programlarının sunucu ve yapımcıları katıldı.

Seyhan Soylu ve Abdullah Özdoğan'ın işlerinin yoğunluğu nedeniyle katılamadığı gecede Magazinkolik'ten Nurcan Sabur, Türkhaberler'den Cemal Bilge, haberbu'dan Mevlüt Yüksel'in yanısıra Müge Oruçkaptan, Engin Vardar, Can Öncel, Tutku Meriç Toybars, Aslı Menekşe, Esin Sabur, Murat Öktem, Selma Öktem, Zafer Özcan, Seçkin Akın ve daha bir çok isim hazır bulundu

Türkücü İsmail Hazar ve ünlü Dj Bülent'in de özel davetli olarak katıldıkları gecede Türkhaberler programı sunucusu Cemal Bilge 'Damarımda Kanımsın' adlı şarkıyla gecenin ilk renk ve duygu sağanağını başlattı.

Bilge'nin ardından İbrahim Adıgüzel ve Özcan Akın'ın sahne aldıkları gece Müge Oruçkaptan'ın seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla adeta taçlandı.

Dj'likle yakaladığı haklı ünü şimdilerde şarkı söyleyerek sürdüren Bülent'in performansı ise dinleyenleri büyülerken türkücü İsmail Hazar'ın halk ve sanat musikisinden örnekler verdiği mini konser restaurantta bulunan herkesi kendinden geçirdi.

Gece Magazinkolik Genel Yayın Yönetmeni ünlü magazinci Nurcan Sabur'un seslendirdiği muhteşem şiirle son buldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.