KASTAMONU "RIFAT ILGAZ SARI YAZMA KÜLTÜR FESTİVALİ"NE HAZIRLANIYOR?

KASTAMONU "RIFAT ILGAZ SARI YAZMA KÜLTÜR FESTİVALİ"NE HAZIRLANIYOR?

15. si düzenlenen "Rıfat Ilgaz Sarı Yazma Kültür ve Sanat Festivali 9?10?11 Temmuz günü Kastamonu Cide ilçesinde start alıyor. Niran Ünsal ve Selami şahin konserleri ise 10 Temmuz akşamı gerçekleşecek.

Ünlü sanatçılardan Niran Ünsal ve Selami Şahin'ın şarkılarıyla renklendireceği festivalde unutulmaz film Rıfat Ilgaz'ın romanından uyarlanan "Hababam Sınıfı" açık hava sinemasıyla önemli bir nostalji yaşatacak. Ayrıca Rıfat Ilgaz'ın eserleri bir kez daha hatırlanacak ve çocuklara anlatılacak.

Bu özel festivalin düzenlenmesinde önemli rol oynayan Gülten Çerçi ve şirketi "X-Ir Entertainment&Business Organization" Belediye Başkanı Necdet Demir'in önemli katkılarıyla gerçekleşecek.

Belediye Başkanı Necdet Demir, Ülkesini, memleketini seven sanat adamı, sanatçı yazar Rıfat Ilgaz'ı Türkiye'ye ve en önemlisi Kastamonu halkına sunması, hatırlatması çok önemli bir olay.

9?10?11 Temmuz'da şenliklerin başlayacağı gün çocuklar ve büyükler için her şey düşünülmüş. Belediye Başkanı Necdet Demir halkı için her türlü imkânı seferber ederken hiçbir şeyden de çekinmedi. 15. si düzenlenen "Rıfat Ilgaz Sarı Yazma Kültür Festivali" şimdi sabırsızlıkla 10 Temmuz'u bekliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.