Kate Winslet... "CİNSEL İSTEK ARTIRICI TEDAVİ GÖRÜYORUM"

Kate Winslet... "CİNSEL İSTEK ARTIRICI TEDAVİ GÖRÜYORUM"

Dünyanın Titanik filmiyle tanıdığı güzel oyuncu Kate Winslet, libidosunun düştüğünü ve cinsel isteğini artırmak için testosteron replasman tedavisi gördüğünü açıkladı.

Dünyaca ünlü oyuncu Kate Winslet, ilerleyen yaşına rağmen güzelliği ile dikkat çekerken katıldığı bir programda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"LİBİDOM DÜŞTÜ"

Cinsel yaşamına dair konuşan Winslet, cinsel isteğini artırmak için tedavi gördüğünü söyledi. Page Six

"CİNSEL İSTEK ARTIRICI TEDAVİ GÖRÜYORUM"

Page Six'in haberine göre libidosunun düşük olduğunu, artırmak için testosteron replasman tedavisi gördüğünü söyleyen ünlü yıldız "Birçok insan bunu bilmiyor ama kadınların vücudunda testosteron var, yumurtalar gibi bittiğinde o da biter ve bittiğinde onu yerine koymanız gerekir ve bu yapılabilecek bir şeydir ve kendinizi tekrar seksi hissedersiniz" dedi.

Winslet, kadınların vücutlarında zamanla meydana gelen kaçınılmaz değişikliklere rağmen yaşla birlikte gelen birçok olumlu şeyin de olduğunu belirtti ve "Bence kadınlar yaşlandıkça daha çekici, daha seksi oluyorlar ve kim oldukları gerçeğine daha çok gömülüyorlar, daha güçlü oluyorlar, dünyada daha az umursuyor ve bu güçlendirici bir şey" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.