KAY DERS DERNEĞİ KAYSERİ`DE SEVGİ VE BAŞARI ÖDÜLÜ

KAY DERS DERNEĞİ KAYSERİ`DE SEVGİ VE BAŞARI ÖDÜLÜ

Kay Ders Derneği Kayseri`de maddi yetersizlik yaşayan ailelerin çocuklarına Erciyes Üniversitesi öğrencileri ile gönüllü olarak her yıl yaklaşık 100 öğrenciye ücretsiz dershane eğitimi vermektedir.

Eyuphan Kurtcu / İstanbul

Kay Ders Derneği Kayseri'de Sevgi ve Başarı Ödülü

Kayders derneği kayseride maddi imkansızlıklardan dolayı dershaneye gidemeyen ek ders alamayan ve bu yüzden hayata küsen ortaöğretim öğrencilerine el uzatan bir emek derneğidir.

Biz üniversite öğrencileri olarak vaktimizi onlara ayırıp, sırf başarılı olsunlar diye emeğimizi bilgimizi hiç bir karşılık beklemeden onlarla paylaşmaktayız.

"Bunu yaparken belki onların ekonomik durumlarını düzeltemeyiz fakat milletimizi yükseltebiliriz ''diye düşünen bir genç ekiptir.

Bu Dernekte Sevgi esastır ve bundan dolayı bütün öğrencilerde gelişim ve başarı görülmektedir.Üç yıldır bu emek derneğinde gönüllü olarak ders veren üniversiteli öğrencileri yaptıkları bu ulvi çalışmalarından dolayı kendilerine Plaket Takdim edilmiştir.

Kay Ders Derneğinin Tanıtım ve Plaket gecesine Ses Dergisinin Sahipleri Sayın Ahmet Oran ve İbrahim Genç Bey'e katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.