Kayıhan Aras... AVRUPA VE ALMANYA BU TÜRK'Ü KONUŞUYOR!

Kayıhan Aras... AVRUPA VE ALMANYA BU TÜRK'Ü KONUŞUYOR!

Sempatik tavırları ve şivesiyle kısa sürede Almanyadaki gurbetcilerin sevgilisi haline gelen Aras Almanya ve Avrupa'da şöhret basamaklarını hızla tırmanıyor.

Çocuk yaş'ta Almanya'ya ailesiyle birlikte giderek gurbetci bir ailenin oğlu olan Kayıhan Aras, bir tesadüf sonucu televizyon muhabirliğine başlamasıyla hayatı bir anda değişti.Sempatik tavırları ve şivesiyle kısa sürede Almanyadaki gurbetcilerin sevgilisi haline gelen Aras Almanya ve Avrupa'da şöhret basamaklarını hızla tırmanıyor.

Avrupa ve Almanya'da bir çok ulusal kanal'da muhabirlik ve tv proğramları yapmaya başlayan sevimli muhabir, şimdi'de tek kişilik güldürü show'u ''Bir Muhabirin Anıları'' ile izleyenlerini gülme krizine sokmaya hazırlanıyor.

Yapmış olduğu çekimler sırasında ünlü isimlerle girdiği polemikleri ve Avrupa sokaklarında halkla yaptığı röportajlar esnasında başından geçen ilginç ve komik olayları mizahsen bir şekilde anlatarak son 45 dakika içinde tv stüdyosuna yetiştirmesi gereken bir kasetin hazırlanışı öyküsü ile tam bir komedi fırtınası estiriyor.

17 Ekim'de Almanya'nın Duisburg Kentinde Marcatorhalle Şehir Salonunda gösterime girecek olan Kayıhan Aras'ın tek kişilik show'unun gösteri biletleri 10 gün öncesinden satıldığı ve ikinci oyunun biletlerine de talebin çok yüksek olduğu yetkililerce bildirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.