KINA GECESİNDE HAYIRLI BİR İŞ!

KINA GECESİNDE HAYIRLI BİR İŞ!

Türk Böbrek Vakfı, çalışmalarına maddi destek sağlamak amacıyla önceki gün ilginç bir etkinliğe imza attı.

Vakfın Yönetim Kurulu Üyesi Seval Ermiş ve komite üyeleri, Sultanahmet?teki tarihi Hürrem Sultan Hamamı?nda kadınlar için özel bir eğlence organize etti.

Davetlilerin, vakıf yararına bağış yaparak dahil olduğu etkinlikte; kına gecesi eğlencesi düzenlendi. Ünlü manken Şenay Akay ile Best Model of Turkey 2011 birincisi ve oyuncu Tuba Melis Türk; vakfa destek için bu organizasyonda yer aldı. Şenay Akay, etkinlikte kına gecesi düzenlenen bir gelini canlandırdı.

Renkli görüntülere sahne olan eğlencede kadınlardan oluşan bir fasıl ekibi müzik yaparken Akay?a sembolik kına gecesi düzenlendi.

Ünlü mankene kına yakılırken ilginç görüntüleı yaşandı Akay?ın avucuna Seval Ermiş geleneklere uygun şekilde altın sıkıştırdı. Kahkahaların uçuştuğu, kadınların gönüllerince eğlendiği etkinlikte hatrı sayılır bir bağış toplandı.

GEL SANA GERÇEĞİNİ YAPALIM

Özel hayatında Beşiktaşlı Ersan Gülüm ile nişanlı olan Tuğba Melis Türk, kına gecesini çok beğenince Türk Böbrek Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Seval Ermiş, eğer isterse aynı organizasyonun bir benzerini ünlü manken için de düzenleme sözü verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.