Kötü Kan... KARTAL BORCUNU NASIL ÖDEYECEK?

Kötü Kan... KARTAL BORCUNU NASIL ÖDEYECEK?

"Kötü Kan”, bir gece kulübünün güvenlik müdürlüğünü yaparken tehlikeli bir mafya grubuyla başı derde giren eski polis memuru Kartal’ın hikayesini anlatan Kötü Kan 13 Eylül Cuma akşamı saat 20.00'de 2. bölümüyle NOW TV'de...

Kartal, Şenol’dan kalan borcu ödeyebilmek için Fevzi Kaya’yı kulübe ortak ettiğinde bu işin sonunun karanlık olabileceğini sezmektedir. Fevzi’nin niyeti ise alacağını alana kadar işlere karışmamak, sonunda da kulübe çökmektir.

Kartal kendini iyi bir başlangıç yapmadığı Nazan’la iş arkadaşı olarak bulur. Nazan’ı tanıdıkça onun zannettiğinin aksine kendisine duyulan saygıyı soyadıyla değil, aklı, çalışkanlığı ve davranışlarıyla kazanan karizmatik bir kadın olduğunu fark eder.

Nazan da Kartal’ın göründüğünden daha karmaşık bir karakter olduğunu anlayacaktır. Çocuklar okula başlarken Burhan da Şahin’e kahvenin yan tarafındaki boş dükkânı kiralatır.

Burhan’ın bu dükkanla ilgili Şahin’i tedirgin eden hayalleri vardır. İşler yoluna girmiş gibi görünürken Nazan’ın abisi Oktay, Şenol’un bagajında bulduğu narkotiği kulüpte gizlice satmaya başlar.

Bu olay bölgenin narkotik baronu Behzat’ın kulağına gidince başlayacak savaş bir evladın ölümüyle sonuçlanacak ve Kartal’ın hayatını hiç dinmeyecek bir kasırganın gözüne adeta hapsedecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.