KOZMETİK DE "MATİK"LEŞTİ!

KOZMETİK DE "MATİK"LEŞTİ!

Ünlü manken ve oyuncu İpek Tanrıyar' ın sunumuyla tanıtımı yapılan KOZ-MATİK, Golden Rose markalı oje, ıslak mendil, maskara, aseton vb. ürünlerin, ayrıca "Roksan" markalı parfümlerin pratik bir şekilde edinilebileceği otomat sistemiyle çalışıyor.

Türk kozmetik sektörünün lider firması Erkul Kozmetik'in, dünyada ilk kez uygulanacak olan ve kendi tasarımı "Koz-matik" adlı yeni ürününün tanıtımı Polat Renaissance Hotel'de düzenlenen bir basın toplantısı ile gerçekleştirildi.

Erkul Dağıtım A.Ş. Yön. Krl. Bşk. Murat Erkul, Erkul Kozmetik Gn. Md'ü Faize Gediz Erte Kozmetik Yön. Krl. Bşk. Turgut Tepret ve İhracat Md'ü Uğur Adıyaman'ın katıldığı toplantıda, firmanın 2008 yılı hedefleri ve yeni yatırımlarına ilişkin bir sunumun ardından, kozmetik ürünleri 24 saat tüketicisinin ayağına götürecek yeni ürün "KOZ-MATİK" tanıtıldı.

Ünlü manken ve oyuncu İpek Tanrıyar' ın sunumuyla tanıtımı yapılan KOZ-MATİK, Golden Rose markalı oje, ıslak mendil, maskara, aseton vb. ürünlerin, ayrıca "Roksan" markalı parfümlerin pratik bir şekilde edinilebileceği otomat sistemiyle çalışıyor. "KOZ-MATİK", metrolar, vapur iskeleleri, tren istasyonları, oto-garlar, alışveriş ve iş merkezleri, okullar gibi sirkülâsyonun yoğun olduğu alanlarda yer alacak.

Her kesimden insanın ihtiyaçlarına cevap verecek olan KOZ-MATİK noktalarında ürünler, bozuk parayla ve son derece uygun fiyatlarla alınabilecek.KOZ-MATİK kağıt para kullanmak istediğinizde paranızın üstünü de verebilecek."Roksan" markalı parfümleri alabileceğiniz "KOZ-MATİK"lerde ayrıca parfümlerin testerleri de bulunuyor.

Erkul Kozmetik yetkilileri kendi satış noktalarının yanı sıra, ürünü talep eden firma ve çeşitli merkezlere franchising vererek, Türkiye genelinde yaygınlaşmayı hedefliyor.

100'ün üzerinde ürün çeşidi ve 73 ülkeye yaptığı ihracatla, dünyada milyonlarca kadın tarafından kullanılan Golden Rose markasıyla son 5 yıldır Türkiye pazarında da ciddi yatırımlar içinde olan Erkul Kozmetik, kozmetik sektörü ihracatınının yaklaşık %50 sine sahip ve yalnızca yılda 100 milyon oje satışıyla dünyada ilk 5 firma arasında yer alıyor.

Yakın bir zamanda Avustralya, Güney- Kuzey Afrika, Çin, Hindistan gibi ülkelere ihracata başlayacaklarını açıklayan Erkul Kozmetik yetkilileri, üretimlerinin % 90'nının ihraç edildiğini, % 10'luk payın iç pazara dağıtıldığını belirttiler.

Erkul Kozmetik 2008 yılında ihracatta % 35, yurt içi satışlarda %30' lık bir büyüme hedefliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.