Kutsi... EN GÜZEL AŞK ŞARKILARI İLE OLİVİUM'DA!

Kutsi... EN GÜZEL AŞK ŞARKILARI İLE OLİVİUM'DA!

Müzisyen ve oyuncu Kutsi, Banu Noyan organizasyonu ile, 16 Şubat Cumartesi Olivium Outlet aktivite alanında ziyaretçilere çok özel dakikalar yaşatacak.

01 Nisan 2000 tarihinde kapılarını ziyaretçilere açan Olivium Outlet Alışveriş merkezi İstanbul'un ilk ve tek Outlet olma özelliğini uzunca bir süre koruyup açıldığı günden bu yana ziyaretçilerine, modaya, markaya, kaliteye uygun fiyata ulaşmanın imkânlarını sunuyor.

12 yıldır gerçek Outlet olma ilkesinden ayrılmadan sadece Zeytinburnu'na değil bütün İstanbul'a her kesimden tüketiciye hitap eden Olivium Outlet, yenilenen yüzü ile ziyaretçisine daha modern, sade, ferah ve aydınlık bir ortamda alışveriş yapmayı vaat ediyor.

132 mağazanın, yüzlerce yerli ve yabancı markanın bulunduğu Olivium Outlet, haftanın yedi günü 10:00 ? 22:00 saatleri arasında ziyaretçisine temiz güvenli ve ferah bir ortamda ekonomik alışveriş yapma imkanı vermekle birlikte, 7'den 77'ye herkesin kültürel ve sosyal anlamda keyifli vakit geçirmesini, sağlamakta, merkez içinin yanı sıra çevresinde de yaşam kültürü yaratmaktadır.

Işıklı kalplerle süslenen Olivium Outlet, 14 Şubat Sevgililer Günü kapsamında ziyaretçilerini çok özel bir etkinlikle buluşturuyor. 7 den 70 e herkesin keyifle takip ettiği ünlü müzisyen ve oyuncu Kutsi, Banu Noyan organizasyonu ile, 16 Şubat Cumartesi Olivium Outlet aktivite alanında ziyaretçilere çok özel dakikalar yaşatacak. Mini bir konser verip ardından imza dağıtacak olan Kutsi 15:00 ? 16:00 saatleri arasında sevenlerini bekliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.