Lara Sayılgan... "KİMSEYİ ÇİZGİ FİLM KARESİ YAPMIYORUM!"

Lara Sayılgan... "KİMSEYİ ÇİZGİ FİLM KARESİ YAPMIYORUM!"

Ünlü fotoğrafçı Lara Sayılgan ilk sergisini önce ki, gün açtı. Dozunda photoshop yaptığını söyleyen Lara Sayılgan, sözleri ile birçok fotoğrafçıyı kızdıracağı benziyor.

Sayısız birçok şöhretin albüm kartonetlerinin fotoğraflarını çeken, ünlü firmaların vazgeçemediği fotoğrafçısı Lara Sayılgan önceki gün Gallery Artist'de Fresh&Flesh isimli ilk sergisini açtı. Onbeş gün açık kalacak sergi de, Lara Sayılgan'ın çektiği ancak şimdiye kadar gün yüzüne çıkmamış fotoğrafları sergileniyor. En son çekimini Paris'de Adil Işık'ın birbirinden güzel fotoğraflarını çekerek yapan Lara Sayılgan, ünlü fotoğrafçıları kızdıracak sözler de söyledi.

Ünlü tiyatro oyuncusu Tiraje Başaran'ın kızı ve bir Soprano. olan Lara Sayılgan, 13 yaşında şan dersleri almaya başlayan sonra da Mimar Sinan Üniversitesi opera bölümünde eğitim gördü. Birçok ünlü ismin katıldığı açılışta, Lara Sayılgan, çok photoshop yapan diğer fotoğrafçılar için de, "Ben photoshop kullanmayı çok sevmiyorum. Tabii ki teknolojiden faydalanıyor, bizde de yapılıyor photoshop'lu işler ama benim derdim fotoğrafı çekerken o insanı doğru açıyla yakalamak. Artık photoshop öyle bir hal aldı ki, fotoğraf değil sanki çizgi film yapılıyor. Ben her şeyin başında fotoğrafçıyım, sihirbaz filan değilim. Hiç kimse de değil" dedi.

Lara Sayılganı İbrahim - Demet Kutluay, Mehmet Güneyli, Yonca Evcimik, Yeliz, Bedük, Hasan Yıldırım, Tamer Yılmaz gibi sanat, iş ve cemiyet hayatının birçok ismi yalnız bırakmadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.