Leydi Di... KOMEDİSİ BOL İLK TANITIM!

Leydi Di... KOMEDİSİ BOL İLK TANITIM!

BBB Production imzalı , yapımcılığını Ercan Saatçi’nin üstlendiği, yönetmen koltuğunda Kamil Aydın’ın oturduğu, senaryosunu Suat Özkan ve Ali Can Yaraş’ın kaleme aldığı Leydi Di filminin tanıtımı yayınlandı.

Leydi Di pavyonunun kapılarını aralayan ilk tanıtımda filmin renkli atmosferi göz kamaştırdı.

Komedi unsuru yüksek bir hikayeyi 4 Ekim’de vizyona taşıyacak Leydi Di filminden yayınlanan tanıtım, sosyal medyada büyük beğeni toplarken; beyazperde de komedi fırtınası estireceğinin ilk sinyallerini verdi.

Birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı tanıtımda; eğlenceli anlar dikkat çekerken, izleyicileri aynı zamanda aksiyon dolu bir hikayeyle buluşturacağının da müjdesini verdi.  

Yılın iddialı komedi filmlerinden olan Leydi Di’nin kadrosunda; Mahir İpek, Özge Özder, Safa Sarı, Bestemsu Özdemir, Arif Pişkin, Celil Nalçakan, Muharrem Türkseven, Hakan Örge, Fırat Topkorur, Ömür Arpacı, Osman Albayrak, Anıl Çelik, Elif Verit, Burak Pamuk, Ekin Pasvanoğlu gibi usta isimler yer alıyor

Dürüst ve sadık bir Yeminli Malî Müşavir olan Nevzat Kesik (Mahir İpek), manevi oğlu muhasebeci Güven (Safa Sarı) tarafından bir dolandırıcılık planının içine düşer.

Güven, büyük aşkı Maya (Bestemsu Özdemir) ile birlikte Nevzat’ın müşterisi Aziz'i (Celil Nalçakan) dolandırıp kaçmak için harekete geçer.

Ancak Maya'nın çalıştığı Leydi Di Pavyon'un sakinleri, Aziz'in alacaklıları derken oyun içinde yeni oyunlar kurulur, plan kontrolden çıkar.

Haklı haksız, mafya, polis derken büyük ganimet kimde kalacak, Nevzat masumiyetini nasıl ispat edecek!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.