`Mamut Art Projeckt`... BAĞIMSIZ VE GELECEK VAADEDEN GENÇ SANATÇILARIN ŞÖLENİ!...

`Mamut Art Projeckt`... BAĞIMSIZ VE GELECEK VAADEDEN GENÇ SANATÇILARIN ŞÖLENİ!...

Bu yıl ikincisi düzenlenen `Mamut Art Projeckt`, galeri sahipleri, koleksiyonerler ve küratörlerin katıldığı özel gösterim gecesi ile 02 Mart Çarşamba akşamı Maçka KüçükÇiftlik Park`ta kapılarını açtı...

Haber ve Fotoğraflar; Mehmet KARADEMİR

Bu yıl ikincisi düzenlenen 'Mamut Art Projeckt', galeri sahipleri, koleksiyonerler ve küratörlerin katıldığı özel gösterim gecesi ile kapılarını açtı.

Yaklaşık 10'ar metrekare sunum alanında eserlerini sergileyen 55 sanatçı; 700'ün üzerinde başvuru arasından; Ali Kazma, Emre Baykal, Emre Zeytinoğlu, Oya Delahaye ve Saruhan Doğan'dan oluşan jüri tarafından belirlendi.

Bağımsız ve gelecek vadeden sanatçıların erken keşfedilebilmesi amacıyla kurulan Mamut Art Projecekt''in açılış davetine sanat, iş ve cemiyet dünyasından Leyla Alaton, Ayşe ve Elif Boyner, Didem ve İzzet Antebi, Günseli Kato, Yağız İzgül, Rafi Portakal, Gülsen Çapa, Yasemin Sadıkoğlu, magazinkolik.com'dan Mehmet Karademir gibi tanınmış simalar katıldı.

Sunum ve gösterim sonrası 21.30 dan itibaren parti havasına bürünen ve absolut votkanın desteklediği gece, geç saatlere kadar sanatseverlerin katılımıyla eğlenceli bir konsepte dönüştü.

Türkiye'nin en kapsamlı "ulaşılabilir sanat" etkinliği olarak dikkat çeken; genç sanatçıların birbirinde ilginç ve dikkat çekici eserlerinden oluşan Mamut Art Projecet 3-6 Nisan 2014 tarihleri arasında KüçükÇiftlik Park'ta sanat severleri ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.