Melike Şahin... SAHNEDE 'NARİN' İÇİN AĞLADI, SEYİRCİYİ AZARLADI!

Melike Şahin... SAHNEDE 'NARİN' İÇİN AĞLADI, SEYİRCİYİ AZARLADI!

Narin Güran'ın acı haberine ünlü isimler de sessiz kalmadı. Ünlü şarkıcı Melike Şahin konser verirken minik Narin için gözyaşlarına boğuldu. O anlarda seyirciler arasından birisi 'Ağlama' diye bağırınca ünlü şarkıcı 'Sana sormayacağım' diye tepki gösterdi.

Tüm Türkiye bugün Narin'in acı haberiyle yasa boğuldu. Ünlü isimlerin de tepkisiz kalmadığı Narin cinayeti için ünlü şarkıcı Melike Şahin de gözyaşı döktü. Konser sırasında duygularını ifade ederken gözyaşlarını tutamayan Şahin, seyircilerin içinden gelen 'Ağlama' tepkisine çok sinirlendi.

ÜNLÜ İSİMLER TEPKİSİZ KALMADI

Her detayıyla tüm ülkeyi yasa boğan acı habere ünlü isimler de tepki gösterdi. Bu isimlerden biri de ünlü şarkıcı Melike Şahin oldu. Şahin, konser verdiği sırada duygularını ifade etmek istedi. O anlarda duygusallaşıp ağlamaya başlayan Şahin, "Bu duygusallığım için üzgünüm ama bunu sizden saklayamam" dedi.

Melike Şahin, Narin'in acı haberiyle gözyaşlarına boğuldu ve seyircinin tepkisine sert karşılık verdi

'AĞLAMA' DEYİNCE FENA AZARLADI

Seyircilerden biri 'Ağlama' diye bağırınca Melike Şahin, "Sana sormayacağım ağlayıp ağlamayacağımı. Kimseye sormayacağım" dedi. Bu sözlerin ardından seyirciler büyük bir coşku ile alkış tuttu.

 

 

 

Kaynak:haberler.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.