MasterChef Türkiye 2024... HAYALLERİNE VEDA EDEN İSİM BELLİ OLDU!

MasterChef Türkiye 2024... HAYALLERİNE VEDA EDEN İSİM BELLİ OLDU!

MasterChef'te bu hafta elenen isim 8 Eylül Pazar günü belli oldu! Birbirinden iddialı yarışmacıların kıran kırana mücadele ettiği eleme oyununda bu hafta en kötü performansı sergileyen yarışmacı şefler tarafından açıklandı.

Birbirinden iddialı isimlerin yer aldığı MasterChef 2024’te yine çekişmeli bir eleme oyunu oynandı. Eleme potasında yer alan Nigar, Beril, Alper, Muratcan, Eda, Zeynep ve Akın arasında oynanan oyunda tüm yarışmacılar üst düzey performans gösterdi. Yarışmacılar, şeflerin kendilerinden istediği menüyü en iyi şekilde yapmaya özen gösterdi. Peki, 8 Eylül Pazar MasterChef'te elenen isim kim oldu?

İlk etapta fındık kullanarak yaratıcılıklarını sergileyen yarışmacılar arasında en başarılı üç tabağı Alper, Eda ve Nigar yaptı. Muratcan, Zeynep, Beril ve Akın ikinci etapta Somer Şef'in ''The Alice'' adlı özel tabağını yapmaya çalıştılar. En başarısız iki tabak son ikiye kaldı.

MASTERCHEFTE ELENEN İSİM BELLİ OLDU

Günün sonunda ise şeflerin değerlendirmeleri ve oynanan oyunların sonunda MasterChef'te elenen isim Zeynep oldu. Zeynep'in MasterChef macerası sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.