Melek Mosso... "DOĞRU ZAMANDA ANNE OLMAK İSTİYORUM"

Melek Mosso... "DOĞRU ZAMANDA ANNE OLMAK İSTİYORUM"

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda görüntülenen ve 'kilo aldım biraz, hamile değilim' diyen şarkıcı Melek Mosso, Girne'de verdiği konser öncesi basın mensuplarıyla ettiği sohbet sırasında çocuk istediğini söyledi.

"KOCAM BENİ BEĞENİYOR"

"Estetiklerinizi gizlemediniz. Yeni estetik var mı?" sorusunu Mosso, "Yok. Artık daha doğal yöntemlere geçtim. Evlenmeden önce eşim bana "Sen çok güzel bir kadınsın, bunları bir daha yaptırma." dedi.

Kocam beni beğeniyor. O beni beğendikçe, ben de kendimi daha çok beğeniyorum. Canım isterse yine estetik yaptırırım ama şu an gündemimde yok." diye yanıtladı.

"DOĞRU ZAMANDA ANNE OLMAK İSTİYORUM"

"Hamilelik iddiaları vardı. Siz "Biraz kilo almış olabilirim" diye yanıtladınız. Çocuklu bir aile olmaya hazır mısınız?" sorusunu Mosso, "Çocukları çok seviyorum ama doğru zamanda olmasından yanayım.

Hepimiz çocuk olduk ve ailelerimizin yaşantılarının bize yansımasına şahit olduk. Hem maddi hem de manevi açıdan kendimi daha iyi hissettiğim zaman çocuk istiyorum. Yeni evliyiz ve yapmak istediğimiz şeyler var.

Mesela birlikte Everest'e tırmanmak istiyoruz. Hayallerimizi gerçekleştirdikten sonra neden olmasın?" diye yanıtladı. Röportajın ardından sahneye çıkan güzel sanatçı, şarkıları, espirileri ve şık sahne kıyafetiyle misafirlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.