Melike Şahin… KONSERİ İPTAL! SUÇLAMALAR HAVADA UÇUŞUYOR!

Melike Şahin… KONSERİ İPTAL! SUÇLAMALAR HAVADA UÇUŞUYOR!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Dairesi Başkanlığı, “24 Kasım Öğretmenler Günü”nü kutlamak için Melike Şahin konseri düzenledi ama işler yolunda gitmedi.

Melike Şahin İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen öğretmenler için tertip edilen etkilikte rüzgarı bahane ederek konsere çıkmadığı iddia edildi. Belediye açıklamasında sanatçının ısrarla rağmen konsere çıkmayı reddettiği belirtildi. Sanatçı ise hava şartları yüzünden ortak karar alınarak konserinin iptal edildiğini söyledi. Öğretmenler ise sanatçıya büyük tepki gösterdiler. 

DurakMedya'da yer alan habere göre ünlü sanatçı Melike Şahin öğretmen için yapılan etkinlikde hava şartlarını bahane ederek konsere çıkmadığı iddia edildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada ünlü sanatçının rüzgar sorunu olmadığı halde konsere keyfi olarak çıkmadığının altı çizildi.

melikesahin-konseriptal-belediye.jpg

BELEDİYEDEN AÇIKLAMA

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada da , sanatçının rüzgarı bahane ederek konsere çıkmadığının altı çizildi. Yapılan açıklamada " Değerli öğretmenlerimiz,Saatlerdir rüzgar sorunu olmadığını ifade etmek konusunda gösterdiğimiz tüm çabaya ve verdiğimiz bütün güvenceye rağmen Melike Şahin'in ekibi sahneye çıkmaya ikna olmadığı için konseri ertelemek zorunda kaldık.Talepleriniz doğrultusunda başka bir sanatçıyla sizlerle birlikte olacağız. Sizlerden çok özür diliyoruz.Çok üzgünüz." denildi.

melikesahin-konseriptal-aciklama.jpg

SANATÇIDAN AÇIKLAMA GELDİ

Feshane alanındaki konserinin iptal edilmesi hakkında açıklama yapan Melike Şahin " Çok üzgünüm bu akşamki Feshane konserimiz ertelendi. Son ana kadar hazırda bekledim yemin olsun. Çok rüzgar varmış hem belediye hem de ekibim riskli buldular güvenliğimiz için. Benimle bir alakası yok " dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.