Mert Demir... İLK HARBİYE KONSERİNDE SEVGİLİ DESTEĞİ, GELİRİ KIZLAR OKUSUN DİYE BAĞIŞLADI!

Mert Demir... İLK HARBİYE KONSERİNDE SEVGİLİ DESTEĞİ, GELİRİ KIZLAR OKUSUN DİYE BAĞIŞLADI!

Başarılı müzisyen Mert Demir müzik kariyerinin ilk Harbiye konserini BKM organizasyonuyla gerçekleştirdi. Demir, konserin gelirini kız öğrencilere eğitim bursu olması için İstanbul Vakfı’nın ‘Büyüt Hayallerini’ projesine bağışladı.

Ünlü müzisyen, aylar önce biletleri satışa çıkan ve tüm biletleri 4 saatte tükenen konserde, hayranlarıyla coşku dolu bir heyecanı paylaştı.

Mert Demir’i Harbiye’de 5 bine yakın kişi dinledi. Hayranlarının ünlü sanatçıya sevgi seli gösterdiği konseri izleyenler, 2 saat boyunca, büyük bir coşkuyla, tüm şarkılara eşlik etti.

Demir, konserin gelirini kız öğrencilere eğitim bursu olması için İstanbul Vakfı’nın ‘Büyüt Hayallerini’ projesine bağışladı.

Sahneye “İkimize Birden” şarkısıyla çıkan ünlü müzisyen heyecan ve mutluluğunu da dinleyicileriyle paylaştı. Mert Demir gecede “Acı Veriyor”, “Cehennemin Dibi”, “Ateşe Düştüm”, “Gözlerime Bak” gibi haftalarca liste başı olan hit parçalarını seslendirdi.

Yeni şarkısını ilk kez söyledi

Mert Demir ilk Harbiye konserinde dinleyicilerine bir de sürpriz yaptı. 28 Haziran tarihinde yayınlanacak olan ‘Ölüyorum Anla’ şarkısını da ilk kez bu sahnede seslendirdi. Söz ve müziği kendisine ait olan şarkı ünlü müzisyenin dileyicilerinden büyük alkış aldı.

"GÖZLERİME BAK"

Mert Demir, konserine gelen ve çılgınca eğlenen sevgilisi Sarıkaya'nın gözlerinin içine bakarak "Gözlerime Bak" şarkısını söyledi. Kendinden geçerek şarkılara eşlik eden ünlü oyuncu "O tişört benim" dediği tişörtle birlikte katıldı konsere, sahnedeki sevgilisiyle de poz vermeden edemedi!

Serenay Sarıkaya sevgilisi Mert Demirin konserine gitti Paylaşımı dikkat çekti

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.