Mine Ayman... 10 PARMAĞINDA 10 MARİFET!

Mine Ayman... 10 PARMAĞINDA 10 MARİFET!

Yaptığı bir birinden başarılı çalışmalarıyla sanat dünyasının sevilenleri kervanında yer alan radyo programcısı, astroloji yazarı ve radyo iletişim danışmanı Mine Ayman, yeni projeleriyle yakında hedefi 12’den vuracağını söylüyor.

Küçük yaşlarda radyoculuğa başlayan ve çalışmalarıyla birçok ödüle layık görülen Ayman, Haber Caddesi.com dan Alper Ergez’in sorularını yanıtladı.

İşte Röportajdan Öne Çıkanlar;

 ‘’Bülent Ersoy’a kariyeri boyunca radyo danışmanlığı yapan ve onu hayatında ilk kez radyo programlarına konuk olarak çıkaran kişi benim’’

1. Aslında meslektaş sayılırız ne zamandan beri sanatçılara radyo danışmanlığı yapıyorsunuz. Zorlandığınız zamanlar oluyor mu? Mesela en çok zorlandığınız sanatçı kimdi oldu mu hiç?

Ben ilk olarak 2000 yılında basın danışmanlığına başlamıştım. Sonra 2010 yılında Berkay’ın “Taburcu” şarkısının radyolarda tanıtımını yapmaya başladım ve Radyo İletişim Danışmanlığı isminde yeni bir meslek icat ettim.

Bu alanda öncü olduğum ve sektöre bu şekilde de faydalı olduğum için çok gururluyum. Radyo danışmanlığının tabii ki zorlukları var, özellikle yeni isimleri tanıtırken daha fazla uğraşmamız gerekiyor ama keyifle yaptığım için sorun olmuyor.

Bülent Ersoy’a kariyeri boyunca radyo danışmanlığı yapan ve onu hayatında ilk kez radyo programlarına konuk olarak çıkaran kişi benim, Bülent Ersoy’la çalışırken tabii ki saygıdan çekiniyorsunuz ama benim için çok keyifli ve yine gurur duyacağım bir deneyim oldu. 

‘’Şarkılarımdan birinde sizi ft. yaptığım yeni bir isimle tanıştıracağım. Diğer şarkım ise çok ters köşe olacak’’  

2. Bu arada  daha önce Ferhat Göçer ile beraber Reva şarkısına düet yaptınız Şimdilerde 2000 yılında Ayşegül Aldinç tarafından yorumlanan ‘’Ben Kimselere Yar Olmam’’ şarkısı ile müzikseverlerle buluşunuz. Peki şarkı söylemeye nasıl karar verdiniz devamı gelecek mi ve sırada hangi şarkılar var belli mi?

İlk olarak 1999 yılında şarkı söylemeyi ve hatta albüm yapmayı düşünmüştüm ama sonra cesaret edemeyip vazgeçmiştim. Tamamen bu konuyu kapatmışken Ferhat Göçer ile bir espri ve teşfik etmesi üzerine düet yapmaya karar verdik.

2022 yılında Reva adlı şarkım yayınlandı ve şarkı söyleme hayalim tam 23 yıl sonra üstelik Ferhat Göçer gibi dev bir isimle hayat buldu. İlk şarkım “Reva” çok başarılı olunca şarkı söylemeye devam ettim ve bu günlerde de tek başıma müzik kariyerimi sürdürdüğüm “Ben Kimselere Yar Olmam” şarkımın yine çok beğenilmiş olmasının keyfini yaşıyorum.

‘’BENDEN ÇOK İDDİALI ELEKTRONİK BİR ŞARKI DİNLEMEYE HAZIR OLUN’’ 

Şarkılarım beğenildiği sürece şarkı söylemeye devam edeceğim. Şu anda 2 yeni şarkı hazırladım, ilki Ekim ayında klibi yetiştirebilirsek yayında olacak. Şarkılarım yine cover ve enerjik şarkılar. Şarkılarımdan birinde sizi ft. yaptığım yeni bir isimle tanıştıracağım.

Diğer şarkım ise çok ters köşe olacak, benden çok iddialı elektronik bir şarkı dinlemeye hazır olun. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.