MİS KOKAN ÇEKMECELER!

MİS KOKAN ÇEKMECELER!

Türkiye`nin ilk online lüks mağazası alwaysfashion.com, modadan mücevhere, gurme lezzetlerden ev dekorasyonuna kadar geniş bir yelpazede sunmaya devam ediyor.

Türkiye'nin ilk online lüks mağazası alwaysfashion.com, Türkiye ve dünyanın tanınmış markalarının ürünlerini, modadan mücevhere, gurme lezzetlerden ev dekorasyonuna kadar geniş bir yelpazede sunmaya devam ediyor.

alwaysfashion tarafından satışa sunulan Gianna Rose Atelier markalı kokulu çekmece kağıtları ve özel tasarımlı sabunları kullanımındaki pratiklik ve dekoratif özelliği ile nostaljik alışkanlıklarından vazgeçemeyenlerin ilgisini çekiyor.

Zamansız tasarımlarıyla ünlü Amerikan markası Gianna Rose Atelier tarafından üretilen kokulu çekmece kâğıtları, lavanta, yasemin, limon, vanilya, gül çayı aromalarıyla, dolaplarınızın içerisini mükemmel bir kokuyla kaplıyor. Pembeden mora mükemmel renkli desenleri ise tasarımların duruşunu bir anda değiştiriyor.

Gianna Rose Atelier'in ev ve banyo için küçük birer heykel gibi tasarlanan özel sabunları da yine alwaysfashion.com'da satışa sunulan ürünler arasında yer alıyor.

Özel kutularıyla içi ayrı, dışı ayrı bir görsel şölen olan sabunların hepsi yüzde 100 bitkisel bazlı olarak üretiliyor. Markanın ayrıca aksesuar olmanın yanı sıra kişisel bakım için de kullanılan sabunları bulunuyor.

Görünümü ve kokusu ile romantik duygulara hitap eden Gianna Rose Atelier çekmece kâğıtlarının fiyatı 70 TL. Bir kutusunda 40x50 cm. boyutlarında 6 adet kâğıt bulunuyor.

Özel tasarım sabunların fiyatı ise 35 TL?den başlıyor ve siparişler 2 iş günü içinde kargoya teslim ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.