Monica Bellucci... KOCASINDAN SONRA EN BEĞENDİĞİ ERKEK OLAN CLİVE OWEN'İ YATAĞINA ALDI !..

Monica Bellucci... KOCASINDAN SONRA EN BEĞENDİĞİ ERKEK OLAN CLİVE OWEN'İ YATAĞINA ALDI !..

İtalyan Sinemasının divası yaptığı basın toplantısında eşi aktör Vİncent Cassel ile mutlu evliliğin sırlarını açıkladı ama !?---> Belluci'nin ''Hepsini vur''filmindeki rol arkadaşı Clive Owen ile ateşli sevişme sahnesinin VİDEOsu için TIKLAYINIZ?

İtalyan erkekleri arasında yapılan anketlerde en çok sevişmek istedikleri kadın sıralamasında ilk sırayı alan Monica Bellucci yaptıpı basın toplantısında özel hayatıyla ilgili soruları cevaplandırdı?

Cesur sevişme sahneleriyle beyazperdede iz bırakan İtalyan sinemasının divası eşi Fransız aktör Vincent Cassel ile uzun yıllardır süren evliliğinin sırrını soran bir gazeteciye ''Biz eşimle ayrı ayrı takılıyoruz ve mutluyuz '' dedi?Bellucci eşiyle arkadaşlarının bile ortak olmadığını, ayrı gezdiklerini,davetlere ile ayrı gittiklerini ve bundan ikisinin de rahatsız olmadığını sözlerine ekledi?Evliliklerinin saygı ve güvene dayandığını da belirten güzel oyuncu ''Birbirlerini asla kıskanmadıklarını söyleyerek kocasından sonra en beğendiği erkeğin yakışıklı İngiliz aktör Clive Owen olduğunu söyledi?

Geçen yıl birlikte oynadıkları ''Shoot em up''yani ''Hepsini Vur'' filmi sırasında tanıştıklarını ve kendisine hayran olduğunu belirtti?

Bellucci,bu arada hamile olduğu konusunda çıkan dedikodularla ilgili sorulara ise cevap vermeden geçiştirdi?

İŞTE BELLUCİ'NİN EN BEĞENDİĞİ ERKEK OLAN OWEN İLE ATEŞLİ SAHNELERİ...


Clive Oven & Monica Bellucci - For more funny movies, click here

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.