Müjdat Gezen... 24'ÜN ADI ÖMRÜ KADAR OLDU!

Müjdat Gezen... 24'ÜN ADI ÖMRÜ KADAR OLDU!

Müjdat Gezen, büyük umutlarla sahneye koyduğu '24' adlı müzikali; oyuncuların provalara vakit ayıramamaları ve tanıtıma yeteri kadar özen göstermemeleri nedeniyle iptal etti.

'24', sadece bir kez sahnelenebildi

'Müjdat Gezen koca bir ömrün 24 saate nasıl sığdığını ispatlayacak...' sloganıyla duyurusu yapılan, kadrosunda Gezen'in yanı sıra ünlü müzisyen Selami Şahin, Türk pop müziğinin güçlü sesi Yeliz, Ateşböceği Ercan, genç şarkıcı Nazlı ve ilüzyonist İlkay gibi ünlü isimlerin yer aldığı '24' adlı müzikalin ömrü uzun olmadı. Geçtiğimiz cumartesi günü ilk kez perde açan müzikalin devamı gelmedi. Her cumartesi oynanacağı ilan edilen ve biletleri önceden satışa çıkan '24', oyuncuların anlaşamamasından ve müzikalin provalarına yeteri kadar vakit ayıramamalarından dolayı Müjdat Gezen tarafından iptal edildi.

ÖNCE BİR HAFTALIĞINA...

Özellikle Selami Şahin ve Yeliz, sahne çalışmaları nedeniyle müzikalin tanıtımına yeteri kadar özen gösteremiyordu. '24'ü önce önce bir haftalığına iptal etmeyi düşünen Gezen, provaların aksadığını görünce müzikali tümden iptal etme kararı aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.