Müjdat Gezen... GÖSTERİSİ SAĞLIK SORUNLARI SEBEBİYLE İPTAL EDİLDİ!

Müjdat Gezen... GÖSTERİSİ SAĞLIK SORUNLARI SEBEBİYLE İPTAL EDİLDİ!

Uluslararası 31. Muğla Kültür ve Sanat Şenliği kapsamında bu akşam düzenlenecek olan usta sanatçı Müjdat Gezen’in interaktif gösterisi, sanatçının yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle iptal edildi.

Cumhuriyet gazetesi yazarı ve Usta Sanatçı Müjdat Gezen, Uluslararası 31. Muğla Kültür ve Sanat Şenliği kapsamında bu akşam saat 20.30'da Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi'den Muğlalılar ile buluşacaktı. Ancak Gezen'in sağlık sorunu nedeniyle gösterisinin iptal edildiği duyuruldu. 

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "31. Muğla Kültür ve Sanat Şenliği'nde düzenleyeceğimiz Müjdat Gezen interaktif gösterisi, kıymetli sanatçımızın yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle iptal edilmiştir.

Evinde istirahat halinde olan sanatçımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, anlayışınız için teşekkür ediyoruz" denildi.

Müjdat Gezen, 61. Uluslararası Altın Portakal Film Festivali'nde Onur ödülüne layık görülmüş ancak dün akşam yapılan törene katılamamış  gönderdiği görüntülü mesajda bel fıtığı rahatsızlığı yaşadığını söylemişti.

Kaynak:cumhuriyet.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.