
Mustafa Sandal... SEDA BAKAN'A 'DEVLET' DERSİ!
Oyuncu Seda Bakan, İstanbul'daki öğrenci protestolarına destek vererek, gözaltına alınan öğrencilerin serbest bırakılması için "devlet büyüklerine" çağrı yaptı. Bakan'ın çağrısına şarkıcı Mustafa Sandal, "Devletin büyüğü yoktur, büyük olan milletin kendisidir" diyerek cevap verdi.
Öğrencilerin İmamoğlu’na yönelik operasyonun ardından sesini yükseltmesine ünlü isimlerden de destek geldi. Oyuncu Seda Bakan'da bu isimlerden birisi oldu.
Sosyal medya hesabından öğrencilerin bırakılması adına çağrıda bulunarak paylaşım yapan Bakan şu ifadeleri kullandı:
"Devlet büyüklerimiz lütfen büyüklüklerini göstersin ve öğrenciler serbest kalsın... Bu bayram kimsenin annesi, babası üzülmesin. Lütfen bekliyoruz.
Başarılı müzisyen Mustafa Sandal'da oyuncuya cevap verdi. "Devlet büyükleri" kısmına vurgu yapan Sandal'ın cevabı ise şöyle;
“Devletin büyüğü yoktur Seda, büyük olan sadece millettir. Onlar, devlet kademesinde millete hizmet adına seçilmiş ya da atanmış görevlilerdir.”
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.