Nathalie Cardone'dan... "İSTANBUL'DAN AVRUPA'YA MERHABA"!

Nathalie Cardone'dan... "İSTANBUL'DAN AVRUPA'YA MERHABA"!

Sanatçı Hasan Yıldırım, sosyal sorumluluk düşüncesiyle hazırladığı "İstanbul'dan Avrupa'ya Merhaba" adlı bir proje kapsamında Nathalie Cardone'yi İstanbul'a davet etti.

"Küçük Hırsız", "Tepelerin Kızı" gibi filmlerin yanısıra "Hasta Siempre Comandante Che Guevara", "Ya Soy Rebelde", "Le Temps Des Fleurs" adlı şarkılarıyla milyonların gönlünü çalan ünlü Fransız aktris ve şarkıcı Nathalie Cardone, Fransız basın mensuplarıyla beraber, 25 -29 Nisan 2009 tarihleri arasında ülkemizi, İstanbul'u ziyarete geliyor.

Sanatçı Hasan Yıldırım'ı ise güçlü sesi ve yorumuyla geçtiğimiz aylarda piyasaya çıkan "Falan Filan" albümü ile tanımıştık. Sanatçı, şarkıcılık yönünün yanısıra, sosyal sorumluluklarını da yerine getirerek uzun soluklu sanat camiasında örnek teşekkül etmiştir.

Türk Halkına karşı sempatisini her zaman açıkça dile getiren ve bu teklifi gönülden kabul eden Nathalie Cardone, sanatçı Hasan Yıldırım ile birlikte tam bir sanatçı dayanışması göstererek "İstanbul'dan Avrupa'ya "Merhaba" diyerek selam gönderecek ve Avrupa Birliği yolunda Türkiye'ye destek mesajları verecek.

4 günlük Türkiye programı çerçevesinde sanatçılar, 25 Nisan 2009 Cumartesi günü bir dizi devlet erkanını ziyaret ederek destek mesajlarını verecekler. 26 Nisan 2009 Pazar günü ise saat:13.30/15.30 arasında, İstanbul Eminönü'nden hareket edecek bir tekne ile boğaz turu yapılacak. Program akşam saat 21:00'da Kumkapı Lipsos Restaurant da düzenlenen akşam yemeği ile devam edecek.

Ayrıca İstanbul'da olduğu süre içerisinde Türk Televizyonlarında severek izlediğimiz bazı TV programlarında da kendisini takip edebilme fırsatı bulabileceğiz.

Her fırsatta Türkiye'nin AB'ye entegrasyonuna karşı olduğunu belirtmekten çekinmeyen Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy bu işe ne der bilinmez ama, Fransız sanatçıların daha güçlü bir Avrupa Birliği için Türkiye'ye gönül desteği sürüyor...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.