Nescafé 3ü1 Arada talihlileri... AUDİ'LERİNİ BKM MUTFAK OYUNCULARININ ELİNDEN ALDILAR!

Nescafé 3ü1 Arada talihlileri... AUDİ'LERİNİ BKM MUTFAK OYUNCULARININ ELİNDEN ALDILAR!

Nescafé 3ü1 Arada Audi Kampanyası'nın talihlileri Cevahir Alışveriş Merkezi önünde düzenlenen törenle otomobilllerini aldılar

NESCAFé''den bir ilk olan, tüketicilerin katılımcı sayılarını anında izleyebildikleri interaktif kampanya, Nescafé 3ü1 Arada Audi Kampanyası'nın talihlileri Cevahir Alışveriş Merkezi önünde düzenlenen törenle otomobilllerini aldılar. Audi A6, Audi TT, Audi Q5 ve Audi S3 kazanan şanslı tüketicilerin araçlarını NESCAFÉ 3ü1 Arada reklamında oynayan BKM Mutfak üyeleri Eser Yenenler, Oğuzhan Koç, Büşra Pekin, Murat Eken ve Şahin Irmak verdi.

Nescafé 3ü1 Arada Audi Kampanyası kapsamında, 4 Ocak ? 30 Nisan 2010 tarihleri süresince promosyonlu Nescafé 3ü1 Arada paketlerinde yer alan şifreyi SMS'le 4544'e gönderen ya da www.nescafe.com.tr internet sitesinden kampanyaya katılan tüketiciler arasından gerçekleştirilen çekilişin dört talihlisi otomobillerine kavuştu.

Nescafé 3ü1 Arada Orijinal, Bol kahve, Bol krema ve 2si1 Arada olmak üzere dört ayrı ve mükemmel ürününün her biri için, sırasıyla 1 adet Audi A6 kazanan Ankara'dan Deniz Yapar, 1 adet Audi TT kazanan Muğla'dan Ülken Kermen, 1 adet Audi Q5 kazanan Bursa'dan Mehmet Korkmaz ve 1 adet Audi S3 kazanan İstanbul'dan Celal Pandır; arabalarının anahtarlarını 11 Haziran Cuma günü Cevahir Alışveriş Merkezi önünde düzenlenen törenle Nescafé 3ü1 Arada reklamında oynayan BKM Mutfak üyeleri Eser Yenenler, Oğuzhan Koç, Büşra Pekin, Murat Eken ve Şahin Irmak'ın elinden aldılar.

Mutluluk ve heyecanları yüzlerinden okunan şanşlı tüketiciler BKM Mutfak oyuncularının yaptığı espriler ile rahatlarken, keyifli ve unutamayacakları anlar yaşadılar.

Araçlarının sahiplerine verilmesinin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan BKM Mutfak ekibi; Nescafe 3ü1 Arada tarafından hediye edilen otomobillerin kendi hayallerini de süslediğini söyleyerek; "Yıllardır bu otomobillerden alabilmek için çalışıyoruz. Hatta burda talihlilerle pazarlık bile yaptık ama otomobilini vermeyi kabul eden çıkmadı." dediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.