Nesli… “ANNEME GİDİYORUM” DEDİ, MÜZİK DÜNYASINA GELDİ!

Nesli… “ANNEME GİDİYORUM” DEDİ, MÜZİK DÜNYASINA GELDİ!

Nesli'nin Yunus Bülbül'ün bestelediği “Ben Anneme Gidiyorum “adlı single çalışması Bordo Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda ve YouTube kanalında müzikseverlerin beğenisine sunuldu.

Yüzlerce hit olmuş eserlerin bestecisi “Yunus Bülbül “ ün, yeni hiti Nesli ile hayat buluyor. Sibel Can’a olan ses benzerliği ile de dikkatleri çeken Nesli Kimdir?

30 Temmuz 1988 yılında İstanbul’da doğdu, müziğe 16 yaşında Beşiktaş musiki Derneği’ne başladı .Daha sonra İstanbul TRT radyosu sınavlarını kazanarak TSM bölümü solist olarak devam etti. Ardından TRT Müzik kanalında Mustafa Keserin vokalist olarak müziğin tutkusu adlı programda uzun bir süre çalışan sanatçı’ nın,  bu süreçte de sahne deneyimleri devam ediyordu. Bir dönem O ses Türkiye’de de yer aldı. Gökhan Özoğuz ile çalıştı. Stüdyolar’ da vokallik yaptığı dönemlerde, değerli büyüğü Hakkı Bulut’un “ Çoktan Ayrılmalıydık “ şarkısını düet yapıp ona eşlik etti. Sonrasında Yunus Bülbül ve o güzel besteleriyle tanışma fırsatı oldu. Yunus Bülbül’ün “ Damar Besk Off Be İstanbul “ albümüne okuduğu “ Bir Yabancı Duruyor ,Bir Gün ,Kutsal Sayarım ,Deniz Dalgalar “ gibi bir çok şarkısını düet yaptı. Sonrasında da Yunus Bülbül “ ile bir Avrupa yolculuğu başladı. Show TV’ye çektiği “ Avrupa Yolcuları “  programında kendisine eşlik etti.   Sonrasında konserler programlar yaptı.

nesli-yunusbulbul.jpg

Uzunca bir ara verdikten sonra, müzik tutkusu Yunus Bülbül ile tekrar bir araya getirdi. Henüz kimsenin okumadığı yepyeni bir Yunus Bülbül bestesiyle, “Ben Anneme Gidiyorum“ u seslendirdi. Çok büyük emeklerin olduğu bu şarkıyla bir çok kadının sesi olmayı hedefledi. ilk single çalışması ile start veren sanatçı, ilerleyen günlerde yeni projelerde karşınızda olacak ve her ay yeni bir eser çıkaracak.

Sanatçı’nın “ Ben Anneme Gidiyorum “adlı single çalışması Bordo Müzik etiketiyle  tüm dijital platformlarda müzikseverlerin beğenisine sunuldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.