Nez…  "BOŞANMIŞ BİR ADAMLA TANIŞTIM, İYİ Kİ DE TANIŞMIŞIM"!

Nez… "BOŞANMIŞ BİR ADAMLA TANIŞTIM, İYİ Kİ DE TANIŞMIŞIM"!

Nez, Haber Caddesinden Alper Ergez’e Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu.

 ’Sakın Ha’ şarkısıyla hayatımıza girdi… Muhteşem sahne performansı ve şarkılarıyla müzik listelerinde zirveye oturdu. Öyle ki konserlere özel helikopterlerle, jetlerle gitti. Bir süre önce piyasaya sürdüğü şarkısıyla yine hedefi 12’den vurdu Nez…

Şu sıralar Rüştü Onur Atilla ile aşk yaşayan ünlü sanatçı, ‘Boşanmış bir adamla tanıştım, iyi ki de tanışmışım. Gerçekten çok güzel bir ilişkimiz, saygımız sevgimiz var ve buna hiçbir şekilde leke sürülmesine ne ben ne Onur izin vermeyeceğiz. Hatta tam tersi bu tarz şeyler bizi o kadar çok birbirimize bağlıyor ki iyi ki iyi ki iyi ki biz böyle yaşıyoruz ve sonuna kadar da herkesin iyi ya da kötü karmasını yaşayacağından yüzde bin eminim’diyor.

‘’BUNCA YIL KENDİ KADINLIĞIMA İNSANLIĞIMA LEKE SÜRMEMİŞ BİR İNSAN OLARAK BUNDAN SONRASI İÇİNDE YİNE  LEKE SÜRMEYECEĞİM VE ASLA İZİN VERMEYECEĞİM’’

 

-Boşanmasının ardından Rüştü Onur Atilla ile 20 gün içerisinde ilişkilerinizi ilan etmeniz herkesi çok şaşırttı ve sosyal medyada çok fazla eleştiri aldınız. Konuyla ilgili Rüştü Onur Atilla’nin eski eşi  çok sert ifadeler kullandı. Neler söylemek istersiniz? Hatalı olduğunuzu düşünüyormusunuz

"-Adı üstünde özel hayat bugüne kadar 25 yıldır mesleğimde nakış gibi işlemişim insanlar beni sevebilir, sevmeyebilir. Çünkü bizim bir kitlemiz var, sevenlerimiz var. Bunların içinde çocuklarımız var, büyüklerimiz var, ailelerimiz var. benim de annem, babam, ailem var. 25 yıldır hiçbir şekilde mesleğime. Bunca yıl kendi kadınlığıma insanlığıma leke sürmemiş bir insan olarak bundan sonrası içinde yine  leke sürmeyeceğim ve asla izin vermeyeceğim.

‘’SADECE İNSANLARI RAHAT BIRAKIP BİRBİRLERİNE İLİŞKİLERİNİ YAŞAMALARINI DÜZGÜN BİR ŞEKİLDE DEVAM ETMELERİNE DESTEK OLMAK GEREKİR.’’

 Aşkın zamanı yoktur. Evet, boşandıktan çok kısa zaman sonra biz bir araya geldik ve ilişkimize başladık. bilemezsiniz. Bu bir hafta sonra da olur, iki gün sonra olur, 20 gün sonra olur, 20 ay sonra da olur. Bunda hiç kimsenin bir günahı yok. Sadece insanları rahat bırakıp birbirlerine ilişkilerini yaşamalarını düzgün bir şekilde devam etmelerine destek olmak gerekir.  Çünkü her şeyin ilacı sevgiden geçer, kimin ne sert tepkide bulunduğu ne dediği açıkçası ne benim ne de Onur’un umurunda.  Bizim için sağlıklı, güzel insanlar olmak, sevmek, sevilmek ve saygı duymak, saygı  duyulmasını isteyen insanlar da saygı duymak zorunda.

Benim de çok çok çok önemsediğim bir şey. Ben hayatım boyunca hiç böyle bir şey yapmamışım, 25 sene sonra da  ya da 45 yaşındayım. Böyle bir şey yapacak bir kadın değilim. Bunu aksi hiçbir şekilde kimse kanıtlayamaz ve bunu hep üstüne bas basa  söyledim. Bir Allahın kulu bunu ispatlayamaz. Çünkü ben kendimi tanıyorum. Onur kendini tanıyor.

 ‘’ONUR'LA DA İKİ YIL İÇERİSİNDE HİÇBİR ŞEKİLDE GÖRÜŞMEDİK. NE KADAR GÜZEL İNSANLARMIŞIZ Kİ NE KADAR DÜZGÜN ŞEYLER KENDİMİZE YAKIŞTIRMIŞIZ Kİ BEN DE SİZLER GİBİ BOŞANDIĞINI ÖĞRENDİM.’’

Ne kadar güzel ki. Iki yıl önce sosyal medyadan beni takibe alan bir canım.  Beni takip eden  bir sürü arkadaşım oldu. Hayatımda  o kadar çok. yazarı, sporcusu, şarkıcısı, benim de özellikle takip ettiğim o kadar insan var. Hiçbiriyle görüşmedim görüşmüyorum. Sadece aralarında birkaç  teknik arkadaşım vardır. Onur'la da iki yıl içerisinde Evet hiçbir şekilde görüşmedik. Ne kadar güzel insanlarmışız ki ne kadar düzgün şeyler kendimize yakıştırmışız ki ben de sizler gibi boşandığını öğrendim. Bu arada boşanmadan önce de insanlar tabii ki tanışabilir, kahvesini  içer, Kadın erkek ilişkileri değil arkadaşlıkları olması çok normaldir. Bizim o dahil olmadı. O yüzden içim çok rahat. Boşanmış bir adamla tanıştım, iyi ki de tanışmışım. Gerçekten çok güzel bir ilişkimiz, saygımız sevgimiz var ve buna  hiçbir şekilde leke sürülmesine ne ben ne Onur izin vermeyeceğiz. Hatta tam tersi bu tarz şeyler bizi o kadar çok birbirimize bağlıyor ki  iyi ki iyi ki iyi ki biz böyle yaşıyoruz ve sonuna kadar da herkesin iyi ya da kötü karmasını yaşayacağından yüzde bin eminim."

-Işın Karaca ile çok yakın arkadaşlığınızın olduğunu biliyoruz. Peki sadece 1 gece vokal yaptıktan sonra ayrılmaya nasıl karar verdiniz?

"-Yıllardır Işın’la ilgili sorulan bu soruya cevap veriyorum ama o kadar sıkıldım ki. Yani sıkıldığım konu şu. Hani burada abartı bir durum yok. İnsanlar çalışır, ayrılır bir gün olur, bir yıl olur, bir ay olur olmadı, elektriğimiz tutmadı. Gerçekten neyin neden olduğu hiç umursamıyorum. Herkesin mutlu olması, başarılı olması daha önemli, belki de öyle olmamış olması ikimizin açısından da daha iyi oldu. Bir dostluğumuz vardı olmadı. Bunlar çok normal. Doğal karşılanması gereken şeyler çalışamadık aynı şekilde dünyaya bakmıyoruz ve iyi ki iyi ki de bir günde bir gündür öyle bakalım. Onun dışında size anlatabileceğim çok güzel şeylerim var. Sevgili Serdar Ortaç’la yıl çok aylarca vokalistliğini yaptığımı beni nasıl onun keşfettiğini benim için yeri önemli olan o kadar güzel insanlar var ki ben gerçekten çok şanslıyım."

- Survivor'a neden gidemediniz? Ve yeni tv projeleri düşünüyor musunuz?

"-Evet survivor’a sağlık sorunlarından dolayı gitmedim. Yıllar önceydi bu onu da aynı şekilde düşünüyorum demek ki olmaması gerekiyordu ve böyle olması gerekiyordu. Hiç abartılacak bir şey yok. Sağlık sorunlarından dolayı gitmedim sanıyorum.

Onun dışında tv programı demişsiniz güzel projeler geliyor. Belki beni bir sinema perdesinde göreceksiniz. Daha farklı bir şekilde göreceksiniz ama en önemlisi sahnelerde çok çok çok daha sık göreceksiniz  ben çok özlemişim. Hiçbir zaman mesleğimi bırakmadım ama evet birazcık magazinsel boyutunu, birazcık da kendi hayatımı yaşayabilmek adına çok farklı bir hayat seçtim ve bundan sonra da  beni böyle göreceksiniz. Yani işin dışında o kadar üzücüdür ki insanların sadece özel hayatı ile gündeme gelmeleri. Bizler bu şarkıları, bu müzikleri yıllardır böyle şeyler için yapmıyoruz. Tam tersi her zaman sağlıklı, mutlu, çok güçlü bir kadın görmeye devam edeceksiniz."

-Röportajımıza katılarak bize zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. Son olarak sizi sevenlere neler söylemek istersiniz?

"-Son olarak da şunu söylemek isterim ki her canlının yaşama hakkı vardır. Bizler bu ekolojik düzeni bozduğumuz takdirde hiçbir zaman Avrupa'da olduğu gibi noktalarda değiliz. Bunu her şekilde oturup konuşabiliriz, Tartışabiliriz ama çözüm bulmak gerekiyor. Çözüme doğru gidilmesi gerekiyor. Öldürmek çözüm değildir. Tam tersi her canlının yaşama hakkı vardır. Sonuna kadar da ne gerekiyorsa bence ülkemiz bunu yapacaktır. Bu hatta şöyle bir şey benim için hayatımdaki şu anda en önemli noktalardan biri budur. Ben kendi mahallemde kendi hayatımda her zaman küçük patili dostlarıma onlar için yaşayan bir insan olarak düşünmek bile istemiyorum. Çok üzücü bir dönem yaşıyoruz. Aslında konuşmamız gereken çözüm bulmamız gereken en önemli konulardan biri de budur.

‘’HER ZAMAN DA SESİ OLMAYANLARIN YANINDA OLACAĞIM, BU KADIN HAKLARI OLSUN, LGBT ARTI HAKLARI OLSUN, PATİLİ DOSTLARIMIZ OLSUN.’’

Ben herkese çok teşekkür ediyorum. Hassas davrandığınız için hassasiyetiniz için ve  bizlere ses olduğunuz için her zaman da sesi olmayanların yanında olacağımdan bu kadın hakları olsun, LGBT artı hakları olsun, patili dostlarımız olsun. Böyle bir insan olduğum için gerçekten bir kez daha ailemle kendimle gurur duyuyorum. Hiçbir zaman da inandığımız doğrularımızın peşini bırakmayacağız. Çok teşekkür ederim, kendinize iyi bakın."

 

 

 

 

Kaynak:Haber Caddesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.