Nihal Candan… MİLYONLUK BALAYI FOTOĞRAFLARI ÇIKTI!

Nihal Candan… MİLYONLUK BALAYI FOTOĞRAFLARI ÇIKTI!

Nihal-Bahar Candan kardeşler, yapılan operasyonda 'Suç örgütüne üye olma ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama' suçlarından gözaltına alınıp tutuklanmalarının ardından fenomenin yeni evlendiği eşi Ömer Faruk Çiçek ile balayı fotoğrafları ortaya çıktı.

Ünlü fenomenin tutuklanmasından sonra yalnız bıraktığı için eleştiri yağmuruna tutulan Çiçek ile gizlice evlenen ünlü fenomenin İngiltere'de ki milyonluk masrafları da kendisinin ödediği öne sürüldü.

DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın haberine göre  ünlü fenomen Nihal Candan balayını İngiltere'de geçirdiği ortaya çıktı.

Haklarındaki suçlamalar nedeniyle göz altına alınan ve arkasından tutuklanan Nihal Candan'ın eşi Ömer Faruk Çiçek ile beraber 1 hafta İngiltere'de balayı geçirdikleri öğrenildi.

BALAYI MASRAFLARINI NİHAL CANDAN ÖDEMİŞ

Londra'nın en lüks otelinde balayı süiti kiralayan Candan'ın ödemeyi kendisinin yaptığı öne sürüldü. Ayrıca Candan Londra'da kaldığı süre zarfında bir çok ünlü mağazalardan milyoluk alışverişlerin de faturasının kendisinin ödediği belirtildi. Çiftin Londra'dan sonra 1 hafta da Paris'te kalarak balayına devam ettikleri bilgisine ulaşıldı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.