Nihat Doğan…ÜNLÜLERE YANGIN TEPKİSİ!..

Nihat Doğan…ÜNLÜLERE YANGIN TEPKİSİ!..

Nihat Doğan Diyarbakır'ın Çınar ile Mardin'in Mazıdağı ilçeleri arasındaki alanda çıkan ve 12 kişinin hayatını kaybettiği anız yangınlarında sessiz kalan ünlülere ateş püskürdü.

Nihat Doğan, 12 kişi hayatını kaybettiği yangınlar için "Merak ediyorum yangın Bodrum, Çeşme, Alaçatı'da çıkınca şarkıcısı, türkücüsü, komedyeni, artisti, sağcısı, solcusu, faşisti devleti göreve çağırıyor. Yangın Mardin, Diyarbakır, Hakkari'de çıkınca neden başka bir ülkede çıkmış gibi sessizliğe bürünüyor insanlar " diyerek tepki gösterdi. 

nihatdogan-yanginisyani.jpg

DurakMedya'da yer alan habere göre son günlerde İranlı eşi Arezoo Gharlar ile ihanet nedeniyle boşandığını itiraf eden ve "Yaptım bir hata, ben evlilik adamı değilim. Aslanı evcilleştiremezsin " sözleri ile gündem olan Nihat Doğan bu kez Güneydoğu'da meydana gelen yangınlarda sessiz kalan ünlülere tepki gösterdi.

12 kişinin hayatını kaybettiği, 78 kişinin yaralandığı yangınlar hakkında konuşan ünlü türkücü bölge ayrımı yapıldığını söyledi.

Doğan; "Merak ediyorum yangın Bodrum, Çeşme, Alaçatı'da çıkınca şarkıcısı, türkücüsü, komedyeni, artisti, sağcısı, solcusu, faşisti devleti göreve çağırıyor. Yangın Mardin, Diyarbakır, Hakkari'de çıkınca neden başka bir ülkede çıkmış gibi sessizliğe bürünüyor insanlar " diyerek ünlü isimlere gönderme yaptı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.