Nilgün Belgün... `AŞK VE KOMEDİ` İSVEÇ`TE!

Nilgün Belgün... `AŞK VE KOMEDİ` İSVEÇ`TE!

`Nilgün Belgün`le Aşk ve Komedi` adlı tek kişilik danslı, müzikli gösterisiyle İsveç`de yaşayan Türklerle buluşmanın mutluluğunu yaşadı.

Nilgün Belgün, kendi hayatından, yaşadıklarından ve anılarından yola çıkarak hazırladığı 'Nilgün Belgün'le Aşk ve Komedi' adlı tek kişilik danslı, müzikli gösterisiyle İsveç'de yaşayan Türklerle buluşmanın mutluluğunu yaşadı.

Sanatçı geçtiğimiz günlerde Avrupa Turnesinin ilk ayağı olan İsveç'in Malmö, Göteborg ve Stockholm şehirlerinde, 3 ayrı gösteri ile İsveç'de yaşan bin iki yüz Türkün karşısında gösterisini sahneledi.

İsveç'de oynadığı şehirlerde yoğun ilgi ile karşılaşan sanatçı, 'Gördüğüm ilgi ve sevgi beni gerçekten çok mutlu etti. Gösterimin herkes tarafından beğenilmesi, izleyen herkesin mutlu ayrılması benim için en güzel hediye. Gösterimi yurtiçinde olsun, yurtdışında olsun her yere ulaştırmak ve her yerde sahnelemek istiyorum' dedi.

Önümüzdeki aylarda Avrupa Turnesine devam edecek olan Nilgün Belgün, Almanya, Hollanda, Belçika, Danimarka, Norveç, İsviçre, Avusturya, İngiltere ve Fransa'da yaşayan Türklerle de buluşacak.

5 yıl önce yazdığı kitabından yola çıkarak, Serkan Budak'ın sahneye uyarladığı, tek kişilik gösterisin de Nilgün Belgün, hayatını, anılarını, sevinçlerini, hüzünlerini, tiyatro hayatını kısacası yaşanmışlıklarını, izleyenlerin de büyük keyif alacağı bir şekilde sahneye taşıyor.

Nilgün Belgün, tek kişilik gösterisinde herkesin çok sevdiği şarkıları seslendiriyor. Gösteride şarkıların yanı sıra sirtakiden, tangoya danslar da yer alıyor.

Nilgün Belgün'le Aşk ve Komedi' adlı müzikli, danslı gösteriyi sahneye uyarlayan ve yöneten Serkan Budak, Kostümleri Canan Yaka, Dekoru Nilgün Gürkan, şarkıların aranjörlüğünü Ari Aliciyan, Dansları Melih Altın ve Cihan Can, Gitar ve Keman eşliğini de Şenol Bakkaloğlu üstlendi.

Gösteri de Nilgün Belgün'ü anlatan 'Ben Nilgün Belgün' şarkısının sözleri : Serkan Budak'a, Bestesi Fatih Ahıskalı'ya ait.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.