NİŞANTAŞI  SALONUNA KAVUŞTU!

NİŞANTAŞI SALONUNA KAVUŞTU!

Bu sezon onsekizinci yılını kutlayan Tiyatrokare, Nedim Saban'ın Sandberg/Firner'dan uyarlayıp sahneye koyduğu "Bu Da Benim Ailem" isimli oyunuyla izleyici karşısına çıkıyor.

RÜŞTÜ UZEL LİSESİNDEKİ HADİ ÇAMAN SAHNESİ İZLEYİCİYLE BULUŞTU?

Bu sezon onsekizinci yılını kutlayan Tiyatrokare, Nedim Saban'ın Sandberg/Firner'dan uyarlayıp sahneye koyduğu "Bu Da Benim Ailem" isimli oyunuyla izleyici karşısına çıkıyor.

Türk Tiyatrosunun ünlü isimlerinden Metin Serezli, Suna Keskin, Oya İnci, Sevim Gelenbe, Sinemis Candemir ve Soydan Soydaş'ın rol aldığı "BU DA BENİM AİLEM" adlı aile komedisi oyunu Nişantaşı'nda Rüştü Uzel Lisesi'ndeki Hadi Çaman Sahnesi'nde ve Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nde izleyiciyle buluşuyor.

Nişantaşı'nın gözbebeği Rüştü Uzel Lisesi'ndeki Hadi Çaman Sahnesi "Bu Da Benim Ailem" oyunuyla tiyatroseverlerin hizmetinde? Yeni baştan dekore edilen ve 350 kişi kapasitesi olan salonda oynanacak olan "Bu Da Benim Ailem" oyunu 06 Şubat Cumartesi akşamı saat 20.30'da izleyicisiyle buluşacak..

07 şubat Pazar günü saat 16.30'da Akatlar Kültür Merkezinde sahnelenecek oyun, 10 Şubat Carsamba günü 20.30'da da Kadıköy Halk Eğitim Merkezinde izleyiciyle buluşacak?

İstanbul'da bir sene içinde, 125 oyun oynayan "Bu Da Benim Ailem" bu sezon da kapalı gişe oynamaya devam ediyor. Oyun, İstanbul'da birkaç kez daha sergilendikten sonra, turneye çıkmaya hazırlanıyor?

Oyun, otuzüç yıllık evliliğinde son görevinin oğullarını evlendirmek olduğunu sanan bir çiftin, hayatlarına sürpriz biçimde sızan bir başka kadınla birlikte evliliklerinin tekrar soluklanmasını anlatıyor. Bu komedide Suna Keskin, titiz ve kuralcı bir ev kadınını, Metin Serezli bezgin bir evli erkeği, Oya İnci ise fettan ve baştan çıkarıcı bir kadını oynuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.