Oktay Derelioğlu... İLK KEZ BİR RADYO BİR FUTBOLCUYA JÜBİLE YAPTI!

Oktay Derelioğlu... İLK KEZ BİR RADYO BİR FUTBOLCUYA JÜBİLE YAPTI!

İlk kez bir radyo istasyonu bir futbolcuya jübile ve taraftarlarına organizasyon yaptı?Pal FM, bundan sonra spor dünyasında ismini sıkça duyacağınız bir radyo istasyonu olacak.

Palmali Holding ve Pal FM 99.2 Sponsorluğunda yapılan Oktay Derelioğlu Jübilesinde yaşananlar;

İlk kez bir radyo istasyonu bir futbolcuya jübile ve taraftarlarına organizasyon yaptı?Pal FM, bundan sonra spor dünyasında ismini sıkça duyacağınız bir radyo istasyonu olacak!

Oktay Derelioğlu jübilesinde Beşiktaş ile Şampiyonu Hazar Lenkeran karşılaştı.Beşiktaş,maçı 4-0 kazandı.

Maçtan sonra lazer gösterileri yapıldı.Ardından ilk olarak bu yazın en çok konuşulan ismi;albümüyle ortalığı kasıp kavuran Demet Akalın sahne aldı.Akalın sahneye Beşiktaş formasını andıran bir kıyafetle çıktı ve Beşiktaş taraftarlarına "Lig'te mükemmel sonuçlar almasını ve Beşiktaş'ın Şampiyon olmasını" diledi.

Demet Akalın'ın hemen ardından Azerbaycan'ın ünlü ismi Röya dikkat çeken görünümü ve sarı kıyafetiyle çoşkuyu devam ettirdi.

Gökhan Özen ise en son sahneye çıkan isimdi.Yakışıklı, sanatçı bu aralar kafasından çıkarmadığı şapkası ve sempatik tavırlarıyla sevenlerinin gönlünü hoş etti.Gökhan Özen konser sonrası Beşiktaş formasını imzaladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.