ORGANİZATÖRLER TEK ÇATI ALTINDA!..

ORGANİZATÖRLER TEK ÇATI ALTINDA!..

Yıllardır, beraber hareket etmek ve pazarda daha doğru adımlar atmak amacıyla dernekleşme çabası içinde olan ancak bir türlü bu süreci tamamlayamayan organizasyon camiası, bu sorununa Türkiye'nin en ileri gelen ajanslarından ''Şan Ajans'' projesi olan Or

Şan Ajans Ltd. Şti. Yön. Kur. Bşk. Servet Şan, sektördeki büyük bir boşluğu dolduracak kaliteli bir rehber niteliği taşıyan projelerine güvenlerinin tam olduğunu, projeye başta karşı çıkan isimlerin, proje henüz başlangıç aşamasındayken projeye dahil olmak istemelerinin ise buna en büyük kanıt olduğunu belirtti.

Projenin; sadece interaktif olarak değil, Mart ayına kadar hazırlanacak detaylı bir rehberle belediyeler, valilikleri holdingler ve otellere gönderilmek üzere 10.000 adet rehberle de sektöre damga vurması bekleniyor. Proje, organizasyon camiası içindeki herkesin birbirinden haberdar olması, ve herkesin hakettiği payı almasını kolaylaştırmanın yanı sıra, piyasada ''çantacı'' olarak tabir edilen, emek harcamadan haksız rekabet eden kişilerin de büyük ölçüde önüne geçilmesini hedefliyor.

Kırk'ı aşkın alanda rehberlik hizmeti veren siteye, firmalar ücretsiz olarak kayıt yapabiliyorlar. 40'a yakın kişinin çalıştığı sitede, firma bilgilerinin yanı sıra, ihale haberlerinin yer alması da projenin ciddiyetini kanıtlar nitelikte.

Siteye http://www.organizasyonrehberi2012.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.