Orhan Akdeniz… “MÜSLÜM GÜRSES'İN OTEL BORCUNU BEN ÖDEDİM”!..

Orhan Akdeniz… “MÜSLÜM GÜRSES'İN OTEL BORCUNU BEN ÖDEDİM”!..

Mustafa Keser'den sonra şimdi de müzisyen ve besteci Orhan Akdeniz Müslüm Gürses' hakkında iddialar ve açıklamalarda bulundu. Arabesk müziğine bir çok beste kazandıran Orhan Akdeniz'den "Müslüm Gürses'in otel borcunu ben ödedim" iddiası geldi.

Arabeskin “baba” lakaplı şarkıcısı Müslüm Gürses ile bir dönem çalışan Orhan Akdeniz, "Müslüm’ün plakları vardı ancak cebinde parası yoktu.”dedi…

DurakMedya'da yer alan habere göre besteci Orhan Akdeniz arabesk müziğinin efsane ismi Müslüm Gürses hakkında çeşitli iddialarda bulundu. Geçtiğimiz aylarda Mustafa Keser'in Müslüm Gürses hakkında “Türkiye'nin en lezzetli seslerinden biridir ama hayatımda dinlemedim çünkü kötü okuyor" açıklamasından sonra şimdi de bir dönem birlikte çalıştığı besteci Orhan Akdeniz'den "Otel borcunu ben ödedim" açıklaması geldi.

BAVULU OTELDE REHİN KALMIŞTI” 

Şarkıcı hakkında çeşitli iddialar da bulunan Akdeniz , 70'li yıllarda Müslüm Gürses'in birçok plakçı tarafından sömürüldüğünü ifade etti. Akdeniz "Müslüm’ün plakları vardı ancak cebinde parası yoktu. Tarlabaşı'nda kaldığı otelde borcu yüzünden bavulu rehindi. Ona plak yapmaya karar verdim. 37 bin liralık otel borcunu ödedim ve stüdyoya soktum. Müslüm, şarkılarımla zirveyi yakaladı" açıklamasında bulundu. 

“MAHKEMEYE VERDİM DÖNEMİN EN ÖNEMLİ KABADAYISI DÜNDAR KILIÇ DEVREYE GİRDİ” 

Akdeniz, Müslüm Gürses'in Muhterem Nur ile tanıştıktan sonra değiştiğini ve başka bir firmayla kaset anlaşması yaptığını belirtti. "Onu mahkemeye verdim ve evine icra götürdüm. Onun adına bir şey kayıtlı değildi. Dündar Kılıç beni aradı ve 'Orhan, bırak gariban bir adam, davanı geri çek' dedi. Ben de davadan vazgeçtim" dedi.

Müslüm Gürses, Akdeniz'in “Bu şehirde yaşanmaz”, “Umut yoksulun ekmeği”, “Damla” ve “Ağlatan yıllar” gibi şarkılarını albümlerinde okumuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.